“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Τα πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας πραγματοποίησαν βολές με πραγματικά πυρά

Με βολές πραγματικών πυρών των πλοίων του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας ολοκληρώθηκε η ενεργός φάση του απροειδοποίητου ελέγχου της μαχητικής ετοιμότητα των στρατευμάτων στο νότο της Ρωσίας. Μεγάλα αποβατικά πλοία αποβίβασαν με επιτυχία πεζοναύτες. Αεροσκάφη εφόδου Su-24 εκπλήρωσαν την αποστολή της υποστήριξης της αποβατικής επιχείρησης από αέρος. Τα πλοία ασφαλείας ενεπλάκησαν σε μάχη με πλοία του υποτιθέμενου αντιπάλου.

«Καρέ καρέ» ιερόσυλος κλέβει το παγκάρι [ΒΙΝΤΕΟ]

Ούτε ιερό, ούτε όσιο είχε άγνωστος ο οποίος έκλεψε το παγκάρι από εκκλησία σε χωριό της Θεσπρωτίας. Το περιστατικό συνέβη αρχές Φεβρουαρίου και μάλιστα στις 3 το μεσημέρι .... Όπως βλέπετε στο βίντεο του Ράδιο Ηγουμενίτσα 892.gr, τις κινήσεις του κατέγραψε κλειστό σύστημα παρακολούθησης. Στο βίντεο, το οποίο έχει στα χέρια της η αστυνομία, φαίνεται καθαρά το πρόσωπο του δράστη καθώς και όλες οι κινήσεις του. Με λοστό σπάει αρχικά το λουκέτο από το παγκάρι και στην συνέχεια αδειάζει στις τσέπες του αλλά και στην μπλούζα του τα κέρματα και τα χαρτονομίσματα που υπήρχαν σε αυτό.

Ο λαός πεινάει και τα κόμματα παίρνουν "δώρο" 11 εκατ. ευρώ!

Το ποσό-μαμούθ των 11 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν εντός της εβδομάδας τα πολιτικά κόμματα...
Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση συνεχίζει την τακτική της υψηλής χρηματοδότησης, οι περισσότεροι κομματικοί οργανισμοί βρίσκονται σε κατάσταση στάσης πληρωμών, αφού αδυνατούν να είναι στοιχειωδώς έστω συνεπείς στις συμβατικές υποχρεώσεις τους απέναντι σε προμηθευτές και εργαζομένους, ενώ εξακολουθούν να είναι υπερχρεωμένοι στις τράπεζες, με ό,τι σημαίνει αυτό, όπως επισημαίνει η εφημερίδα "Παραπολιτικά".

Μήπως είναι αναγκαίο ένα Νέο Εθνικό Τάμα για την εκπλήρωση του Πρώτου;

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ
Πάμε πίσω σε εκείνα τα ηρωικά χρόνια για να κεντρίσουμε την ιστορική μνήμη μας με ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.
Άργος την 31.7.1829 διακηρύσσεται:
ΨΗΦΙΣΜΑ Η΄ ἡ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  
Νομίζει εαυτὴν ευτυχή, γενομένη το όργανον, δι ου το έθνος εκπληροί το πλέον εφετὸν των χρεών του, τὸ νὰ αναπέμψη τὴν ευγνωμοσύνην του πρὸς τὸν Θεόν, Όστις έδειξε τοσαύτα θαύματα δια την σωτηρίαν του... H Συνέλευσις δεν ηδύνατο κάλλιον να εκπληρώσῃ τὸ χρέος τούτο, ειμή δίδουσα τὴν πληρεξουσιότητα εις τὴν Κυβέρνησιν νὰ λάβη τὰ προσφυέστερα μέτρα, ώστε νὰ διαιωνίση εις τὰς επερχομένας γενεὰς τὰ δείγματα της ευγνωμοσύνης της Ελλάδος με  την ανεξάλειπτον μνήμην των συμβάντων, τα οποία προητοίμασαν τήν επανόρθωσιν της.

Συγκλονιστική προσλαλιά μιας μάνας κατά την εξόδιο ακολουθία του 19χρονου γιου της

Νεανίας, άγγελος στον ουρανό Βασίλειος Δαρδανός, φοιτητής.
«Δεν φοβάμαι το θάνατο»
Τον περασμένο Αύγουστο φτερούγισε για τον Ουρανό η αγνή ψυχή του 19χρονου Βασιλείου Δαρδανού, από τον Αλίαρτο Βοιωτίας. Ήταν τελευταίος γιός του ευσεβούς Ιερατικού ζεύγους π. Παναγιώτη και Μαργαρίτας, δοκίμασε τον πόνο από τη λεγόμενη επάρατη νόσο λίγο μετά την επιτυχία του στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επί ένα χρόνο φοίτησε στο σχολείο του πόνου και πήρε ομολογουμένως άριστα. Το πτυχίο το πήρε από τα χέρια του αγωνοθέτους Χριστού.

Μυστικά παζάρια αποκαλύπτει ο Μπαρόζο

"Σε περίπτωση εθνικής ανάγκης οι κυβερνήσεις θα δημεύουν καταθέσεις κάτω των 100 χιλιάδων"!
Η νομιμοποίηση της επιβολής εισφοράς επί των καταθέσεων ακόμη και των κάτω των 100.000 ευρώ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι η θέση της Κομισιόν, όπως την παρουσίασε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο σε εμπιστευτική ενημέρωση στους Ευρωπαίους πρεσβευτές στη Μόσχα την 21η Μαρτίου.

ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΠΟΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ

Αυτό το ποτό ΘΑΥΜΑ κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό. 
Υπάρχει μια προσωπικότητα, ο κ. Seto, που ορκίζεται γι αυτό. Θέλει να το δημοσιοποιήσει για να επιστήσει την προσοχή των ανθρώπων που έχουν καρκίνο. Αυτό είναι ένα ποτό που μπορεί να σας προστατεύσει απο τα μολυσμένα κύτταρα που σχηματίζονται στο σώμα σας, ή να περιορίσει την ανάπτυξη τους! Ο κ. Seto είχε καρκίνο του πνεύμονα. 

ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ !!!

Στην Ξάνθη ο Εξοστρακισμός Της Ελληνικής Σημαίας Ξεκίνησε!!!
Δυστυχώς ο δήμος Ξάνθης σιγά σιγά αντικαθιστά την Ελληνική Σημαία με “πανάκια” και “λουρίδες” που απλά έχουν το γαλάζιο και το λευκό. Μήπως θα έπρεπε να παρέμβει η δικαιοσύνη για ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ;

ΜΑΡΤΥΡΙΑ: ΠΩΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ!!!

Μια συγκλονιστική μαρτυρία του Τσούμπεκα Κωνσταντίνου, Υποπτέραρχου ε.α (Αθήνα), που περιέχεται στο βιβλίο "Μαρτυρίες Προσκυνητών-Γέροντας Παϊσιος ο Αγιορείτης" (Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Εκδόσεις "Αγιοτόκος Καππαδοκία"), σελ. 166 - 167
Ήταν η 19η Δεκεμβρίου 1992 και πήγαμε, τέσσερεις συνάδελφοι, στο Άγιον Όρος για ένα τριήμερο. Με το παλιό ημερολόγιο ήταν του Αγίου Νικολάου. Αφού επισκεφθήκαμε κάποιον παππούλη που γιόρταζε, αποφασίσαμε να πάμε και στον πατέρα Παϊσιο. Όταν φθάσαμε στο κελλί του, δεν υπήρχε ψυχή και υποθέσαμε πως ο παππούλης θα έλειπε. Αφού καθίσαμε και φιλευτήκαμε με ό,τι είχε στο τσίγκινο δισκάκι του, ξεκινήσαμε να φύγουμε. Τότε άνοιξε η πόρτα και, παρότι είμασταν και οι τέσσερεις με τα πολιτικά, ακούσαμε τον παππούλη να λέει: "Βρε, καλώς τα παιδιά, καλώς τους αεροπόρους!" 

Απόψε γυρίζουμε τα ρολόγια αιώνες πίσω…

Απόψε θα αλλάξει η ώρα.
Μα δε θα αλλάξει τίποτε άλλο.
Δε θα αλλάξει ούτε η μέρα ούτε ο χρόνος ούτε η μαυρίλα τους.
Όλα θα παραμείνουν αφόρητα ίδια.
Γιατί δεν είναι παρά μικρές κι ασήμαντες κουκκίδες στη γραμμή της ιστορίας.
Μια γραμμή που επιφύλασσε για μας έναν πολύ δύσκολο ρόλο.

Μεταφέρουν 3 ταξιαρχίες στα σύνορα με Συρία οι Τούρκοι - "Δεν αργεί η επέμβαση"

ΑΦΟΥ "ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ" ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
Αναθερμαίνονται μετά την τουρκοϊσραηλινή προσέγγιση τα σενάρια για εισβολή τουρκικών δυνάμεων στην Συρία, τόσο σε στρατιωτικό, όσο και και σε πολιτικό επίπεδο. Σε στρατιωτικό επίπεδο, την ερχόμενη εβδομάδα εκτελείται άσκηση ανάπτυξης-μεταφοράς τριών ταξιαρχιών, δύο μηχανοκίνητων και μίας τεθωρακισμένης από το εσωτερικό της Τουρκίας στα τουρκοσυριακά σύνορα, ενώ ήδη μονάδες της δυτικής Τουρκίας έχει προσεγγίσει την περιοχή των συνόρων.

Θυσιάζουν την Κύπρο για να Διαλύσουν την Τουρκία.

Το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό αλλά γεωπολιτικό. Χρειάζονται ένα δόλωμα για να διαλύσουν την ΤΟΥΡΚΙΑ. Για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να φοβάστε.
ΕΞΗΓΩ: Αμερικάνικες και Ρωσικές εταιρείες συνάπτουν ενεργειακές συμφωνίες με τους ΚΟΥΡΔΟΥΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ; Το Ισραήλ αφού σύναψε ενεργειακή συμφωνία με την ΡΩΣΙΑ αποφάσισε να ζητήσει ξαφνικά συγνώμη από τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ.