“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Μήπως "ο καιρός είναι πολύ κοντά";

Φανερώνεται ο Παντοκράτορας στην Αγία Σοφία !!!
Αγιορείτες Πατέρες αναφέρουν για μια δική τους άγνωστη σε μας προφητική παράδοση. 
Κατ' αυτήν όταν θα φανερωθεί ο Παντοκράτορας στον τρούλο της Αγιάς Σοφιάς η Πόλη θα περάσει στους Έλληνες! Για το λόγο αυτό υπήρξαν μέχρι και φωνές διαμαρτυρίας κατά της τουρκικής Κυβέρνησης στο παρελθόν να μην συνεχίσει τις αρχαιολογικές εργασίες! 

"Μετεκλογικές ΑΛΗΤΕΙΕΣ"

Τους έκοψαν το ΕΚΑΣ μετά την κάλπη!
Κόπηκε η ανάσα σε χιλιάδες συνταξιούχους που πήραν την πρώτη σύνταξη, μετά τις κάλπες της Κυριακής, όταν είδαν να λείπουν 200 και 300 ευρώ.
Μετά ανακάλυψαν τί είχε συμβεί… Είχε κοπεί το ΕΚΑΣ και μάλιστα σε αναπήρους συνταξιούχους με ποσοστό αναπηρίας κάτω του 80%.
Κάπως έτσι διορθώνονται οι αδικίες και μάλιστα αφότου οι συνταξιούχοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία είχαν ψηφίσει… σταθερότητα.

Ακραία πρόκληση: Φανατικοί μουσουλμάνοι προσευχήθηκαν έξω από την Αγία Σοφία για να γίνει… τζαμί (βίντεο)

Χιλιάδες φανατικοί μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν έξω από την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη και προσευχήθηκαν για να γίνει η Αγία Σοφία τζαμί. 
Οι ακραίοι ισλαμιστές συγκεντρώθηκαν στις 4 το πρωί του Σαββάτου έξω από την Αγία Σοφία στην προσευχή που διοργάνωσε η ισλαμική οργάνωση «Σύνδεσμος Νεολαίας Ανατολής», στο πλαίσιο της εκστρατείας του Συνδέσμου για την επαναλειτουργία της Αγίας Σοφίας ως τζαμί. 

ΝΕΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ «ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ» ΑΙΓΑΙΟ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ενώ όλο το Αιγαίο τις τελευταίες μέρες φλέγεται κυριολεκτικά με τις αλλεπάλληλες τουρκικές ασκήσεις και τις τουρκικές προκλήσεις με αποκορύφωμα την... κρουαζιέρα πέντε τουρκικών φρεγατών έξω από το Σούνιο, την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Τουρκία, είχαμε νέο θερμό επεισόδιο στα ανοιχτά των Δωδεκανήσων και της τουρκικής ακτής της Μούγλας. 

Φεύγουν σοβάδες από τον κεντρικό τρούλο της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ;

Μη διασταυρούμενες πληροφορίες στο επίπεδο ακόμα των φημών (από στόμα σε στόμα) στην Κωνσταντινούπολη κάνουν λόγο για αποκόλληση λεπτού στρώματος σοβάδων της εσωτερικής τοιχοποιίας από τον κεντρικό θόλο  της Αγίας Σοφίας μετά τον πρόσφατο σεισμό στο ρήγμα της Ανατολίας.
Το ρήγμα της Ανατολίας, είναι ένα τεράστιο ρήγμα  και η σεισμική δόνηση  των 6,5  Ρίχτερ που έπληξε τον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Λήμνου και Σαμοθράκης στις 12:25 το πρωί του προηγούμενου  Σαββάτου έγινε αισθητή μέχρι και την Κωνσταντινούπολη.