“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Τον Πήραν Τηλέφωνο Από Εισπρακτική Εταιρεία Για Κόκκινο Δάνειο Και Τους Ξεφτίλισε Κανονικά (ΒΙΝΤΕΟ) – Δείτε Το Για Να Ξέρετε Πως Να Αντιδράτε Σε Αυτές Τις Εταιρείες

Η πασίγνωστη εισπρακτική εταιρεία “Μέλλον” είχε την ατυχία να συνομιλήσει με κάποιον πολύ ενημερωμένο δανειολήπτη.
Η άτυχη υπάλληλος θέλοντας να υπερασπιστεί την εταιρεία που αγοράζει τα κόκκινα δάνεια στην Ελλάδα και καταστρέφει τα όνειρα και τις ελπίδες των δανειοληπτών, σίγουρα μετάνιωσε την στιγμή που είπε στον.... Κύριο Χρονόπουλο Λάμπρο ότι η συνομιλία του καταγράφετε.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ : «ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ… ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΚΑΙ ΙΝΟΝΟΥ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Και ξαφνικά ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν θυμήθηκε, (για πρώτη φορά με αυτόν τον τρόπο), τον πολέμο του 1920-22 και την μεγάλη για τους Τούρκους νίκη του στρατηγού του Κεμάλ Αταταούρκ, του Ισμέτ Ινονού, κατά του ελληνικού στρατού στην κωμόπολη Ινονού εξ’ ου και πήρε το όνομα του ο Τούρκος οπλαρχηγός.

Ο ίδιος θα το καταλάβεις

Εμείς ήμαστε ραφτάδες στον Άγιο Παύλο, κι εγώ ως αρχάριος δεν είχα γνωρίσει ακόμη τον γερο-Ιωσήφ. Φεύγοντας από το σπίτι πήρα το κομποσχοίνι να πάω στον Άγιο Παύλο. Κατουνάκια – Άγιος Παύλος είναι δυόμιση ώρες. Πέρασα τη Μικρή Αγία Άννα, πέρασα την Αγία Άννα, κατηφορίζω λοιπόν για τη Νέα Σκήτη.
Όταν έφτασα κοντά στον μύλο, εκεί από πάνω από τον Ευαγγελισμό, ξύπνησα! Βρε, λέω, πότε έφτασα εδώ πέρα; Είχα αφοσιωθεί τόσο πολύ στην ευχή που δεν έβλεπα τον δρόμο!

Η κ. Μέρκελ στο “νεκροκρέβατο” της Συνθήκης Σένγκεν;

Ο τίτλος της επικεφαλίδας  είναι ο συγκερασμός  δύο φρέσκων  άρθρων της RIA Novosti 
¨ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ DW:  τα γεγονότα στην Κολωνία μπορεί να είναι η αρχή του τέλους της εποχής Μέρκελ¨ 9 Ιανουαρίου 2016 και ¨η συμφωνία Σένγκεν βρίσκεται στο νεκροκρέβατο της¨ 10 Ιανουαρίου 2016