“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση;;;

EKTAKTO: "ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ Η ΡΩΣΙΑ"
ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΩ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΟΠΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚOMMESRSAT ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ...

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΐΣΙΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ...

Είθε ο παρακάτω σύντομος, αλλά ωφέλιμος διάλογος μεταξύ του Αγιορείτη μοναχού και ενός προσκυνητή να προβληματίσει τα σημερινά ζευγάρια, που επικαλούνται ένα σωρό δικαιολογίες για να φέρουν ακόμα και ένα παιδί στον κόσμο...
-Γέροντα σήμερα πολλοί νέοι άνθρωποι δεν θέλουν να κάνουν παιδιά γιατί σκέφτονται σε τι είδος κόσμο θα φέρουν το παιδί τους. Μόλυνση από τα χημικά, από τα πυρηνικά, ζωή γεμάτη άγχος, άγρια κοινωνία, πόλεμοι, πείνα, σκοτωμοί, βιασμοί, αρπαγές, απαγωγές…Αν είμαστε κιόλας στον καιρό του Αντίχριστου σκέφτομαι και εγώ μήπως δεν αξίζει κανείς να παντρεύεται και να κάνει παιδιά.

Ελέγξτε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ λέει στα νοικοκυριά η ΡΑΕ!

Αδειάζει τη ΔΕΗ η ΡΑΕ, δίνοντας στη δημοσιότητα έγγραφο με το οποίο καλεί τους καταναλωτές να προσέχουν τους λογαριασμούς που εκδίδονται από την επιχείρηση! Μάλιστα, κάνει λόγο για λανθασμένες τιμολογήσεις παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος.

ΑΓΩΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η καλωδιακή σύνδεση Ισραήλ – Κύπρου - Ελλάδας στρατηγικό επιχείρημα ανακήρυξης ΑΟΖ
Μέσω του καλωδίου σύνδεσης των τριών χωρών θα προωθούνται στην Ευρώπη τεράστιες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας που θα παράγονται από την εξόρυξη και εκμετάλλευση του φυσικού αερίου του Ισραήλ, της Κύπρου και της Ελλάδας.
Αυτό σημαίνει πώς η ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ ή της μερικής ανακήρυξης με κοινοποίηση των στιγμάτων της υφαλοκρηπίδας που…συμπίπτει σχεδόν 100% με την ΑΟΖ είναι θέμα χρόνου. Κάποιες μάλιστα πηγές μιλούν ακόμη και για ημέρες, μη αποκλείοντας ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς να προχωρήσει σε ανακοινώσεις επί του θέματος εντός του Φεβρουαρίου.

«Πού βρίσκονται οι ψυχές των αμαρτωλών που πέθαναν αμετανόητοι και ασυγχώρητοι;»

Αμέσως μετά το σωματικό θάνατο του ανθρώπου, είτε ενάρετου είτε αμαρτωλού, η ψυχή του υφίσταται τη λεγόμενη μερική-ατομική κρίση.Κρίνεται, δηλαδή, σε μια πρώτη φάση από το Θεό και στη συνέχεια τοποθετείται σ’ έναν υπεραισθητό χώρο, όπου, περιμένοντας την τελική και καθολική Κρίση, προγεύεται είτε την ευφροσύνη του παραδείσου, αν ήταν δίκαιη, είτε το βασανισμό της κολάσεως, αν ήταν αμαρτωλή και δεν μετανόησε ως την ώρα της εξόδου της από το σώμα. Περιορισμένες, λοιπόν, σ’ αυτόν το χώρο, τον καθορισμένο από τον Κύριο και γνωστό μόνο σ’ Αυτόν, οι ψυχές των αμετανόητων αμαρτωλών περιμένουν με τρόμο, φρίκη και οδύνη τη στιγμή της οριστικής τους καταδίκης...

O Oλι Ρεν εκτελεί την κυβέρνηση Σαμαρά ... Θα κοπούν εκ νέου οι μισθοί και οι συντάξεις, το έχετε υπογράψει!

Έρχονται νέα μέτρα πολλών δις που αφορούν σε περικοπές μισθών, συντάξεων και κοινωνικών επιδομάτων. Αρχίζει να γίνεται ξεκάθαρο πλέον πως μόνο αυτό ενδιαφέρει τους δανειστές και όχι οι μεταρρυθμίσεις, οι ιδιωτικοποιήσεις και ο εκσυγχρονισμός του κράτους. Αυτό προκύπτει από απάντηση του Όλι Ρεν προς τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Χουντή, ο οποίος σε γραπτή ερώτησή του, παρέθετε απόσπασμα από την ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος στις 7/11/2012, μέσα στη Βουλή, τόνιζε ότι, «προβλέπεται ότι αυτά τα µέτρα είναι τα τελευταία επώδυνα µέτρα, δηλαδή τα τελευταία που αφορούν περικοπές µισθών, συντάξεων και κοινωνικών επιδοµάτων. Τα τελευταία.

Το Πολεμικό Ναυτικό της Ρωσίας στη Μεσόγειο: ασκήσεις και πολιτική

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις άρχισαν τακτικές ασκήσεις στη Μαύρη Θάλασσα και τη Μεσόγειο. Εκτός από τα πλοία και τα υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού, στα γυμνάσια συμμετέχουν και αεροσκάφη της θαλάσσιας ακτοφυλακής και των δυνάμεων μεγάλης εμβέλειας της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας. Το Πολεμικό Ναυτικό της Ρωσίας συμμετέχει στις ασκήσεις με πάνω από 20 πολεμικά και βοηθητικά πλοία και τρία υποβρύχια, καθώς και 25 αεροσκάφη και ελικόπτερα της θαλάσσιας αεροπορίας. Στις ασκήσεις συμμετέχουν οι δυνάμεις και των τριών «ευρωπαϊκών» στόλων της Ρωσίας – του Βόρειου Στόλου και των στόλων της Βαλτικής και της Μαύρης θάλασσας.