“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Η καταιγίδα των αντιδράσεων για το «αντιρατσιστικό»

Λαμβάνουν διαστάσεις καταιγισμού οι αντιδράσεις πλήθους φορέων και πολιτών για το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο το οποίο όπως είναι διατυπωμένο, αποτελεί προσβολή του ελεύθερου και δημοκρατικού λόγου, αλλά και της έκφρασης των διαχρονικών χριστιανικών αληθειών.

Η αλήθεια

-ο Ιδιωτικός Τομέας είναι ο εργοδότης του Δημοσίου-
Όσο περισσότερο βαθαίνει η κρίση εις την Ελλάδα, τόσο περισσότερο γίνεται δυσοίωνο το μέλλον των Ελλήνων. 
Διότι ως Λαός αδυνατούμε να κατανοήσουμε και να ερμηνεύσουμε  γιατί η οικονομική κρίση προκαλεί απειράριθμες ανατροπές σε όλα αυτά που επί δεκαετίες εθεωρούντο δεδομένα, όπως π.χ. εις την κρατική κυριαρχία, τα ατομικά δικαιώματα, την κοινωνική πρόνοια, η εκπαίδευση, τον δημόσιο χαρακτήρα βασικών αγαθών κ.λ.π. 

Ορκωμοσία με το αστέρι του Δαυίδ για τον Μπουτάρη

Σχόλιο Θ.Π.: Άντε και εις “ανώτερα”! Την άλλη φορά να ορκιστείτε στον ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΣΑΣ!!!
Το άστρο του Δαυίδ καρφίτσωσε στο πουκάμισό του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στην ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙ ΓΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

Αγίου Γέροντος Πορφυρίου Καυσοκαλυβίτου
Με τη λατρεία του Θεού, ζεις στον Παράδεισο.  Άμα γνωρίσεις και αγαπήσεις τον Χριστό, ζεις στον Παράδεισο.  Ο Χριστός είναι ο Παράδεισος.  Ο Παράδεισος αρχίζει από δω.  Η Εκκλησία είναι ο επί γης Παράδεισος, ομοιότατος με τον εν ουρανοίς.  Ο Παράδεισος, που είναι στον ουρανό, ο ίδιος είναι κι εδώ στη γη.  Εκεί όλες οι ψυχές είναι ένα, όπως η Αγία Τριάδα είναι τρία πρόσωπα, αλλά είναι ενωμένα κι αποτελούν ένα.
Κύριο μέλημά μας είναι να αφοσιωθούμε στον Χριστό, να ενωθούμε με την Εκκλησία.  Αν μπούμε στην αγάπη του Θεού, μπαίνουμε στην Εκκλησία.  Αν δεν μπούμε στην Εκκλησία, αν δεν γίνουμε ένα με την εδώ, την επίγεια Εκκλησία, υπάρχει φόβος να χάσουμε και την επουράνια.  Κι όταν λέμε επουράνια, μη νομίζουμε ότι θα βρούμε στην άλλη ζωή κήπους με λουλούδια, βουνά και νερά και πουλιά.  Δεν έχει εκεί τις επίγειες ομορφιές, είναι κάτι άλλο, κάτι πολύ υψηλό.  Αλλά για να πάμε στο κάτι άλλο, πρέπει να περάσουμε απ’ αυτά, απ’ τις γήινες εικόνες κι ομορφιές.

Γερμανική TV: Οι τζιχαντιστές έχουν γραφείο στην Κωνσταντινούπολη

Η γερμανική κρατική τηλεόραση Ard  αναφέρεται στο θέμα της τρομοκρατικής οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους και αυτό θα είναι το κύριο μέλημα του νέου Τούρκου πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου, συγχρόνως ανέφερε ότι η οργάνωση των τζιχαντιστών έχει έναν άτυπο γραφείο στην περιοχή Φατίχ της Κωνσταντινούπολης.

Φωτο-Ντοκουμέντο: Δήμιοι της Ισλαμοφασιστικής ΙΚΙΛ με τούρκικη σημαία κάνουν το σήμα των “Γκρίζων Λύκων”!

Μια φωτογραφία από συμμορία της τρομοκρατικής οργάνωσης ΙΚΙΛ από Τουρκία…Προφανώς η νοοτροπία αυτή είναι πολύ έμπειρη στο θέμα των σφαγών, αφού δεν τους είναι ξένες !!!

Κοινωνικές συμφωνίες μόνο για ιθαγενείς και αγρίους

Υπουργείο Ανάπτυξης πριν 40 ημέρες. 
Ψάχνουν τους λόγους που μέσα στο 2014 χάσαμε κοντά στο 1 δισ. ευρώ από την πτώση εξαγωγών κατά 8%. 
Οι Βορειοελλαδίτες εξαγωγείς μεταποιημένων προϊόντων προτείνουν: «Να δεσμευθούμε, επιχειρηματίες και κράτος, για ένα εξαγωγικό «μπουμ» που θα μας βγάλει στον δρόμο της ανάπτυξης». 

“Ορκίζομαι”… !!! Αλλά που “Ορκίζεσαι” και ποιος σε “Ορκίζει” ;;;;

Σχόλιο Θ.Π.: Ευτυχώς που υπήρχε και το όργανο ("ένα βήμα πίσω") να εκπροσωπεί την Πολιτεία….

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ θα “πληρώσεις” τον ΕΝΦΙΑ για τον Τύμβο στην Αμφίπολη;

Φανταστικός διάλογος… “δεν ομιλούν μόνο οι Σφίγγες”
-Δεν φταίει κανένας άλλος. Εκείνη η Γοργόνα φταίει που γυρίζει όλη μέρα και επιμένει να ρωτάει “ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος;”
-Που να τολμήσει κάποιος να της πει , ότι δεν ζει , “τον χάλασε μονομιάς”.
-Έτσι όλοι απαντούν ότι “ΖΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ και τον κόσμο κυριεύει”
-Μια λοιπόν που ΖΕΙΣ … μάθε και “τα ευχάριστα”