“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΑΣΦΑΛΕΙΑ για… γέλια – Έχασαν ΚΑΙ τα κλειδιά του Γουέμπλεϊ !!!

Ευκαιρία δεν έχαναν οι Βρετανοί το 2004 να σχολιάσουν ειρωνικά την ασφάλεια των Ολυμπιακών της Αθήνας, ωστόσο εκείνοι φαίνεται πως... πέφτουν από τη μία γκάφα στην άλλη στους δικούς τους Αγώνες. Έτσι, μετά την άγνωστη γυναίκα που παρέλασε με την αποστολή της Ινδίας στην τελετή έναρξη των Αγώνων, η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής πως χάθηκε ένα σετ κλειδιών από το Γουέμπλεϊ την περασμένη εβδομάδα, κάτι που επιβεβαίωσε και η “Scotland Yard”!

ΒΙΝΤΕΟ:Το πιο γενναίο κορίτσι του κόσμου! Στέ- κεται απέναντι στους στρατιώτες και δείτε τι λέει

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό. Ένα μικρό κοριτσάκι, μια μικρή Παλαιστίνια, βρίσκει το κουράγιο να σταθεί απέναντι στους ισραηλινούς στρατιώτες και να τους φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και αμηχανία. Η αθωότητα της ηλικίας της την οπλίζει με απίστευτο κουράγιο και άγνοια κινδύνου για να πει στους πάνοπλους στρατιώτες ,λόγια σκληρά, αλλά αληθινά.  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μετακλητή υπάλληλος της Βουλής η κόρη του Πολύδωρα…

Πολύδωρας διορίζει… Πολύδωρα ή το ορθότερο Βύρων Πολύδωρας τοποθετεί την Μαργαρίτα Πολύδωρα του Βύρωνος στο… γραφείο του. Η μία από τις δίδυμες κόρες του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προέδρου της Βουλής (κατά την προεκλογική περίοδο) κυρία Μαργαρίτα Πολύδωραδιορίσθηκε, με απόφαση του Προέδρου της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκη σε θέση μετακλητού υπαλλήλου(όπως δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (αρ. 344). Η νεαρή Μαργαρίτα, υπηρετούσε ως μετακλητή υπάλληλος και προηγουμένως στο γραφείο του κ. Πολύδωρα (όταν ήταν βουλευτής), αφού υπάρχει νόμος που επιτρέπει τις προσλήψεις μετακλητών.
ΠΗΓΗ: tovima.gr
troktiko

Τελικά αυτοί που μας κουνούσαν το δάχτυλο και μας χλεύαζαν το 2004, δεν κατάφεραν να διατη- ρήσουν ούτε την φλόγα αναμμένη!

Διαβάστε το σχετικό άρθρο από το newsbomb
Τους έσβησε η Ολυμπιακή Φλόγα! Απίστευτο κι όμως αληθινό! Έσβησε η φλόγα στη Βρετανία, το βράδυ που πέρασε.
Η φλόγα έσβησε γύρω στις 1.14 τα ξημερώματα. Για την ακρίβεια είχε φυλαχτεί σε ένα από τα φανάρια που χρησιμοποιήθηκε στη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας προκειμένου το καζάνι να μεταφερθεί σε άλλο σημείο του σταδίου. Η φλόγα όμως έσβησε και το περίτεχνο καζάνι, άναψε και πάλι σήμερα το πρωί στις 9.00. Όπως ήταν φυσικό οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του κόσμου. Οι διοργανωτές επιβεβαίωσαν το περιστατικό δίνοντας τη δικαιολογία ότι αυτό συνέβη επειδή το καζάνι στο οποίο φιλοξενείται η φλόγα έπρεπε να μεταφερθεί σε άλλο μέρος του σταδίου. newsbomb

Θ.Π: Άρα κάτι ήξεραν κάποιοι προνοητικοί Άγγλοι, που φρόντισαν από πριν και κράτησαν «αναμμένη» την Ολυμπιακή Φλόγα στα τσιγάρα τους, για παν ενδεχόμενο !!!

Τουρκική φάλαγγα στα σύνορα με τη Συρία !!!

Τα οχήματα μεταφέρουν στρατεύματα, συστοιχίες πυραύλων και τεθωρακισμένα άρματα μάχης. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι τουρκικές δυνάμεις θα διασχίσουν τα σύνορα και οι κινήσεις των στρατευμάτων ίσως αποτελούν αυστηρά ένα προληπτικό μέτρο λόγω της κλιμάκωσης της βίας στη Συρία. Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, ητουρκική φάλαγγα αναχώρησε από βάση της επαρχίας Γκαζιαντέπ με κατεύθυνση νότια προς την επαρχία Κιλίς, όπου θα αναπτυχθούν τα στρατεύματα.

Ὅσοι πάρουν τό χάραγμα ( 666 ), δέν θά βροῦν στιγμή ἡσυχίας! Ἀποκαλύψεις τοῦ Γέροντος Ἀμβροσίου

Γέροντας Αμβρόσιος της Μονής Δαδίου
Όσοι πάρουν το χάραγμα ( 666 ), δεν θα βρουν στιγμή ησυχίας! 
Οι Έλληνες έχουμε ανάγκη σοβαρής κατηχήσεως. Που είστε κύριοι καθηγηταί; 10.000 καθηγηταί θεολόγοι έπρεπε να βγείτε πάνω στις πλατείες να κηρύξετε το Ευαγγέλιο, όχι να περιμένετε μέσα στα Γυμνάσια και μέσα στους άμβωνες... Οι άμβωνες δεν φτιάνουν ανθρώπους! Γιατί δυστυχώς, δεν λέγεται η αλήθεια, η οποία έπρεπε να λέγεται, μέσα στον Χριστιανικό Ναό. Κρύβεται η αλήθεια από εμάς όλους τους δασκάλους. Σας το λέω με πλήρη συνείδηση αυτό. Κρύβεται η αλήθεια, δεν διδάσκεται ο ελληνικός λαός όπως πρέπει. Αλλού τον προσανατολίζουμε και δεν του λέμε την αλήθεια, για να συνέλθει ο ελληνικός λαός και να συνέλθουμε κι εμείς. Γιατί είναι τυφλωμένα τα πνεύματά μας, η καρδιά μας είναι σκοτισμένη, δεν έχει Πνεύμα Θεού, για να μεταδώσει και στον πλησίον, να μεταδώσει εις τον συνάνθρωπο Πνεύμα Θεού. (σελ. 233)

Προφητεία τού Γέροντα Σίμωνα Αρβανίτη για την Ελλάδα: “Επέρχεται η κάθαρσις…”!!!

Επέρχεται η κάθαρσις…Θα την ανυψώσει την Ελλάδα ο Θεός, θα την δοξάσει !!!
Προφητεία του Γέροντα Σίμωνα Αρβανίτη, Μονής Αγίου Παντελεήμονα Νέας Πεντέλης, παρμένη από το βιβλίο του Μοναχού Ζωσιμά: “Ιερομόναχος Σίμων Αρβανίτης 1901-1988, η ζωή και το έργο του”.
(απομαγνητοφωνημένο κείμενο)
Σήμερα όμως, έχουμε ανάγκη να θέλουμε νά κάνουμε κάτι τοιούτο, γιά νά ίδωμεν ότι, ότι μπορούμε σήμερα στήν ζωήν αυτήν, νά φέρομε ωραία αποτελέσματα, διότι όπως βλέπουμε σήμερα τόν κόσμο γενικώς, ότι δεν εδύνατο ο Θεός πλέον να ανεχθεί εκείνη την λυπηράν κατάσταση σ’όλη τήν οικουμένη μηδαμώς εξαιρουμένης και της Ελλάδος, πού τήν αγαπά περισσότερο και το οποίο στα χαρτιά μας λέει και σε λίγο πραγματοποιούνται, ότι ή Ελλάς, ή Ελλάς θά δείτε σέ λίγο πόσο θά γίνει μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη. Όχι μόνο θά δείτε, θά έχει εξαίρετο καί λαμπρό παράδειγμα εις όλη τήν οικουμένη, διότι ενθυμείσθε ότι εδώ δέν εχύθηκε αίμα, όταν εκήρυξε ό Απόστολος Παύλος, ενώ ξέρεις τι αίμα χύθηκε σ’ όλα τά έθνη; Ένθυμείστε ότι είπε, τί είπε ό Χριστός, όταν επήγαν τίνες Έλληνες, όταν επήγε ό Ανδρέας καί ό Φίλιππος; Ένθυμείστε τώρα που είπανε, τίνες άνδρες Ιδείν θέλουνε τόν Κύριο καί είπε: «Νύν έδοξάσθη ό ΥΙός τού Άνθρώπου», Καί γιατί;

Βγάζει γλώσσα στη Μέρκελ ο Γιούνκερ: Παραμά-γαζο της Γερμανίας η ευρωζώνη !!!

«Έλληνες, φορολογείστε τους πλούσιους, να μην κάνουν πάρτι στα κότερα»
-Χείμαρος κατά της Γερμανίας ο πρόεδρος του Eurogroup σε συνέντευξη στη Sueddeutsche Zeitung
-«Οι εθνικές αντιπαλότητες απέχουν εκατοστά από την επιφάνεια» προειδοποιεί
-«Τι θα έμενε όρθιο αν κάναμε όλοι ό,τι η Γερμανία;» διερωτάται
-«Όποιος νομίζει ότι η κατάρρευση της Ελλάδας θα λύσει τα προβλήματα δεν έχει καταλάβει τίποτα!»
Ποιος είδε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και δεν τον φοβήθηκε! Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αποφάσισε να μιλήσει έξω απ’ τα δόντια και να επιτεθεί στην Άνγκελα Μέρκελ, κατηγορώντας την ούτε λίγο ούτε πολύ ότι έχει κάνει την ευρωζώνη... μαγαζάκι της! Ο πρόεδρος του Eurogroup (η θητεία του οποίου ανανεώθηκε πρόσφατα μόνο και μόνο για μην πάρει τη θέση του ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε) κατηγορεί το Βερολίνο ότι μεταχειρίζεται την ευρωζώνη ως «υποκατάστημα».