“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Αἱ καλαί ἀλλαγαί ἀρχίζουν ἀπό τόν ἑαυτόν μας

Τοῦ πρωτοπρεσβυτέρου π. Διονυσίου Τάτση
Οἱ ἄνθρωποι ἐπιθυμοῦν τὴ βελτίωση τῆς κοινωνίας στὴν ὁποία ζοῦν. Βλέπουν πολλὰ ποὺ τοὺς ἐνοχλοῦν καὶ τοὺς στενοχωροῦν καὶ θέλουν νὰ τὰ ἀλλάξουν. Ὅμως τὰ πράγματα δὲν ἀλλάζουν εὔκολα. Καὶ ὅταν βλέπουμε ὅτι κάτι ἀλλάζει, πάντα κάτι ἄλλο παρουσιάζεται, ποὺ τὸ δημιούργησε ἡ διόρθωση τοῦ προηγουμένου. Ἔτσι ἔχουμε μία ἀδιάκοπη προσπάθεια χωρὶς οὐσιαστικὸ ἀποτέλεσμα. Πολλοὶ διερωτῶνται, ποῦ ὀφείλεται αὐτό.

ΣΥΡΙΖΑΙΑ υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Ν. Ηλιόπουλο : «Ο Μ. Αλέξανδρος δεν είναι ο πολιτισμός που θέλουμε»

Θ.Π.: το έχουμε εμπεδώσει πλέον ότι οι αριστεροί και άθεοι «μπολσεβίκοι» μισούν την Ελλάδα μας, μισούν και την Μακεδονία μας με την ένδοξη ιστορία της. Αυτός είναι ο βασικός λόγος αδελφοί, για τον οποίο την πούλησαν....(δείτε το βίντεο)
Η Συγγενιώτου βρέθηκε μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου κ δήλωσε πως «αυτό δεν είναι ο πολιτισμός που θέλουμε στην πόλη μας», προκαλώντας σάλο στο διαδίκτυο.
Αίσθηση έχει προκαλέσει το βίντεο με την Μαργαρίτα Συγγενιώτου, υποψήφια δημοτική σύμβουλο με το Νάσο Ηλιόπουλο, μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Ζάππειο. Η Συγγενιώτου βρέθηκε μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου κ δήλωσε πως «αυτό δεν είναι ο πολιτισμός που θέλουμε στην πόλη μας», προκαλώντας σάλο στο διαδίκτυο.

Σε ποια Στενά του Ορμούζ θα γίνει πόλεμος , στα Στενά του ΑΙΓΑΙΟΥ να δούμε αν θα γίνει χαλασμός;

Πολεμικά Ελληνικού Ναυτικού- άγρυπνοι φρουροί  στο λιμάνι του Αποστόλου Παύλου στην Ελληνικοτάτη Μακεδονίας μας.
Φώτο: από https://www.kavalapost.gr/.../dyo-polemika-ploia-sto-limani-tis-kavalas-fotografies
Η αντιπαροχή  φαίνεται να δόθηκε από τους μεγάλους στην τουρκία εις βάρος των Ελλήνων και μάλλον είναι μεγάλη, γεγονός που κάνει ασυγκράτητο τον τούρκο. Προσεγγίζουμε τις εξελίξεις γεωπολιτικώ- πνευματικώ τω τρόπω.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Επειδή δεν φαίνεται να  έχουμε πατέρες- πολιτικούς που να νοιάζονται για την μεγάλη οικογένεια που λέγεται ΕΛΛΑΣ ,σαν τα ορφανά  ετούτες τις ώρες μας αναλαμβάνει η ΠΑΝΑΓΙΑ μας.