“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

το Euro Working Group “φιλάει υπέροχα”;

ΦΩΤΟ από agiosioannisprodromos.blogspot.gr
Όσο μεγαλύτερη επιτυχία θα έχει η Ελληνική Εξωτερική Πολιτική στην Ρωσία … τόσο και το φιλί θα είναι “υπέροχο”.
¨Ο Ιούδας προδίδει με φιλί, γιατί ποτέ δεν κατάλαβε τι σημαίνει αγάπη. Φιλάει προδοτικά γιατί ποτέ η καρδιά του δεν σαρκώθηκε στα χείλη του. Είχε μπερδέψει μέσα του, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι από εμάς, την αγάπη με την ανάγκη, τον πόθο με το πάθος και τον έρωτα με την συνδιαλλαγή.
Τις περισσότερες φορές δεν αγαπάμε τον άλλο γι αυτό που είναι, μα για εκείνο που εμείς θα θέλαμε να είναι. Γι αυτό ο Ιούδας όταν νιώθει ότι δεν ικανοποιούνται οι εγωτικές επιδιώξεις και ναρκισσιστικές επιθυμίες του, προδίδει τον Χριστό με ένα φιλί. 

Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ "ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ" ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Πριν από λίγο καιρό ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Ντ.Σπέκχαρντ, είχε δηλώσει ότι η Γερμανία με την εγκληματική της ανευθυνότητα θα αναγκάσει την Ελλάδα να αλλάξει γεωπολιτικό στρατόπεδο στρεφόμενη στην Ορθόδοξη Ρωσία και το κόστος έτσι για την ΕΕ και τις ΗΠΑ θα είναι δυσανάλογο μεγαλύτερο από ότι θα μπορούσε να προκαλέσει το μέγεθος της χρεωκοπίας της ελληνική οικονομίας. 

Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός: Από τα Πάθη στην Ανάσταση

Ο μακαριστός Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός (+2009) εξηγεί πώς ο Χριστός έγινε τύπος και υπόδειγμα ζωής χαρίζοντας με τα Πάθη και την Ανάστασή Του την σωτηρία στους ανθρώπους.www.pemptousia.gr

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

"Πακέτο" 10 δισ. ευρώ "εδώ και τώρα" από τη Ρωσία υπό την μορφή προκαταβολών για το φ.α. - "Βαθιά ανάσα" στην οικονομία
Σε συνάντηση ιστορικής σημασίας που σηματοδοτεί την επαναθεμελίωση και την επανεκκίνηση των ελληνορωσικών σχέσεων αναφέρεται το Μέγαρο Μαξίμου, αναφερόμενες στη συνάντηση που είχε σήμερα ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν με ένα "κερασάκι" εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ: