“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ “Η Εκκλησία πρέπει να πάρει μια θέση σωστή”

Με φόντο τις “μεταρρυθμίσεις”  που θα “διευκολύνουν” την ζωή μας από τα αδιέξοδα που δημιούργησαν στην πατρίδα οι τοκογλυφικές αγορές οδεύουμε με απίστευτη ταχύτητα από την “καρτοκινητή τηλεφωνία” στην “καρτοκινητή πολιτεία”

Μετρητά τέλος; Με κάρτα όλες οι συναλλαγές

Το νέο φιλόδοξο σχέδιο του οικονομικού επιτελείου και οι φοροκάρτες με τα προνόμια
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα", το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης μελετά ένα νέο σχέδιο σύμφωνα με το οποίο οι καταναλωτές θα πληρώνουν τις συναλλαγές τους με χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη με τον λογαριασμό μισθοδοσίας ή καταθέσεων.   

Τις επόμενες εβδομάδες κηρύσσεται η Ελληνική ΑΟΖ

σχόλιο Γ.Θ : Και φυσικά οι τούρκοι δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια... Και επιτέλους ο Ελληνικός λαός θα καταλάβει τί εστί ευρωπαϊκή ένωση και ψεύτες σύμμαχοι... Καλή Λευτεριά! 
Κρίσιμες Εβδομάδες για την Εθνική μας Ασφάλεια!!
Τις επόμενες εβδομάδες κηρύσσεται η Ελληνική ΑΟΖ -Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη -Κρίσιμες Εβδομάδες για την Εθνική μας Ασφάλεια! Στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε αρκετές εξελίξεις γύρω από τα ενεργειακά, αρχής γενομένης από την επόμενη, που θα είναι καταιγιστικές.

“Που πάει” η Ευρώπη; Μάλλον προς Ανατολάς…

Η Ελλάδα στον δρόμο προς τη Μόσχα - Που οδηγεί η "αναθέρμανση" των σχέσεων με τη Ρωσία
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από την πρώτη ημέρα ζωής της έδειξε ότι δεν έχει κανένα απολύτως ταμπού να προχωρήσει σε ουσιαστικό άνοιγμα προς την Ρωσία του Πούτιν. Ο δρόμος προς τη Μόσχα ήταν πάντα μακρύς και για διαφορετικούς λόγους και αιτίες αποδεικνύονταν πάντα “δύσβατος”. 

Οι Γερμανοί ζητάνε το "κεφάλι" του Καμμένου που "ενοχλεί" τις εταιρείες τους!

Το “κυνηγητό” που έχουν αρχίσει να υφίστανται οι “καλομαθημένες” γερμανικές εταιρείες εξοπλισμών από την Αθήνα και την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ έχει αρχίσει να προκαλεί νευρικότητα . Με απαράδεκτες εκφράσεις και κρίσεις για την θεσμική θέση που κατέχει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς επιτέθηκε στον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο μέσω συνέντευξής του στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Zeitung.

Σοκ στην Τουρκία από την δήλωση του προεδρικού υποψήφιου Rand Paul: "Να διαμελιστεί η Τουρκία και να δημιουργηθεί κουρδικό κράτος"

ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
Ο Αμερικανός προεδρικός υποψήφιος των Δημοκρατικών Rand Paul (με μεγάλες πιθανότητες να πάρει το χρίσμα) δήλωσε δημόσια την υποστήριξή του στη δημιουργία Κουρδιστάν που θα περιλαμβάνει και τα εδάφη της νοτιοανατολικής Τουρκίας δηλαδή τις περιφέρειες Ντιγιάρμπακιρ, Χατάι κ.λ.π

“Περίεργες” νομικές συμβουλές για τις πολεμικές αποζημιώσεις...

Σχόλιο Θ.Π.: Είναι κρίμα για έναν Έλληνα και συντοπίτη επιστήμονα,  να εκφράζει τέτοιου είδους απόψεις. Δηλαδή μας λέει με απλά λόγια ο νομικός, να μην καταφύγουμε στα διεθνή δικαστήρια για τις πολεμικές αποζημιώσεις γιατί απλά... θα χάσουμε. Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα !!!!
Σεβασμός στα θύματα των ναζιστικών θηριωδιών
Αφορμή για το παρόν σημείωμα στάθηκε η δήλωση στη Βουλή του νέου υπουργού Δικαιοσύνης (10.3.2015) ότι, υπό όρους, θα άρει την απαγόρευση του άρθρου 923 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και θα επιτρέψει στους κληρονόμους των θυμάτων των ναζιστικών θηριωδιών να κατάσχουν περιουσία του γερμανικού Δημοσίου στην Ελλάδα. 

Το Grexident ζει ανάμεσα μας ή όχι;

Φώτο από greki-gr.blogspot.gr
Aris Messinis: A homeless man sleeps outside a bank as people withdraw cash from ATMs
Ο εξαθλιωμένος κατάκοιτος  συνάνθρωπος μας ενδιάμεσα  ήδη το ζει… Οι όρθιοι στις δύο άκρες  συνάνθρωποι μας έμπροσθεν των ΑΤΜ αναρωτιούνται…

Η υπονόμευση του Οικουμενισμού του Ελληνικού Έθνους

-οι παράπλευροι κίνδυνοι της εθνικής κρίσης-
Ο Λέων Τολστόι έλεγε, ότι «το πιο πιστό γνώρισμα της αλήθειας είναι η απλότητα και η σαφήνεια. Το ψέμα πάντα είναι περίπλοκο, πολύλογο και έχει εξεζητημένο ύφος». Η Πατρίδα μας βιώνει εν καιρώ ειρήνης την μεγαλύτερη τραγωδία της σύγχρονης Ιστορίας της και ο Λαός μας μία ανθρωπιστική κρίση ανείπωτης φτώχειας. Θα πει κανείς τώρα, ότι όλα αυτά είναι γνωστά.