“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Με Τουρκία και αιγυπτιακό τερματικό η αξιοποίηση ΦΑ, λένε οι ΗΠΑ

Τους ενεργειακούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ στην Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, αποκάλυψε ο Αμερικανός Υφυπουργός Εξωτερικών, Αρμόδιος για θέματα ενέργειας Αμος Χοχσταην, σε τηλεδιάσκεψη με δημοσιογράφους από όλες τις χώρες. Εξήγησε, πως οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιλαμβάνονται την αξιοποίηση των Κυπριακών Υδρογονανθράκων, ενώ έκανε και αναφορά, στις ποσότητες ΦΑ, εντός της Κυπριακής ΑΟΖ.

Στελεχάκια Βρυξελλών

Οχι. Οταν προσβάλλεται ο τόπος, κανένας αντιπολιτευόμενος δεν δικαιούται και δεν πρέπει να χαίρεται, εξαιρουμένων φυσικά όσων αναπολούν τον Χίτλερ, άρα αναπολούν και την υπό τον Χίτλερ Ελλάδα της Κατοχής, της τυραννίας και του λιμού.
Οταν το δικαίωμα της ελληνικής Βουλής να αποφασίζει και να ψηφίζει καταργείται με ένα τελεσιγραφικό e-mail, τσακίζεται όλη η Βουλή ως ελεύθερο και ανεξάρτητο σώμα. Δεν τσακίζονται μονάχα οι βουλευτές που υπερψήφισαν και οι οποίοι σύρθηκαν να αυτοκαταργηθούν... άλλη μία φορά. Προσβάλλονται βαριά και οι μειοψηφήσαντες, αφού, όντας τμήμα της Δημοκρατίας, εισπράττουν και αυτοί την τροϊκανική περιφρόνηση.

Τέλος η επικουρική σύνταξη - Στα 80-90 ευρώ μέχρι το 2018

Σχόλιο Θ.Π.: τότε κύριοι να απαλλάξετε και τον Έλληνα Εργαζόμενο από την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ της Επικουρικής Σύνταξης, την οποία έχετε ήδη στα ύψη, και να τον αφήσετε να επιλέξει αν επιθυμεί ή όχι "το φιλοδώρημα" των 80 ευρώ.
Την εκτίμηση – σοκ ότι σε μόλις 3-4 χρόνια οι επικουρικές συντάξεις θα μοιάζουν με… φιλοδώρημα των 80 ευρώ, έκανε ο Γενικός Διευθυντής του Ταμείου Πρόνοιας, Νίκος Καλάκος, μιλώντας στο Mega.

Σοβαρό επεισόδιο ανοικτά της Κω: Τουρκικό υποβρύχιο απείλησε σκάφος του Λ.Σ.

ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
Για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο κάνουν λόγο τα τουρκικά ΜΜΕ το οποίο σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι. Ελληνικό σκάφος του ΛΣ στην προσπάθειά του να παρενοχλήσει αναχαιτίσει Τούρκους ψαράδες ήρθε αντιμέτωπο με τουρκικό υποβρύχιο (!) το οποίο έσπευσε στο σημείο προκειμένου να βοηθήσει τους Τούρκους αλιείς.

“ότι λάμπει στην απληστία” είναι χρυσός…

Δεν μπορεί κάποια στιγμή η οικονομική ιστορία θα το γράψει…
Ποίες οικονομίες χωρών πουλούσαν τόνους χρυσάφι στην δεκαετία του 90 με τις τιμές ¨κτυπημένες ¨στα χαμηλά, με σκοπό να ¨συγκλίνουν¨ στα νέα δεδομένα της υπό διαμόρφωσης Ευρωζώνης;

Συγκλονιστικές προφητείες Αγίου Αρσενίου: “Μεγάλο κακό θα βρει τους Τούρκους”

-Και την Κωνσταντινούπολη θα την πάρουμε. Θα… μας την δώσουν δηλαδή. Όχι από καλοσύνη ή από δικαιοσύνη.
ΟΧΙ. Αλλά θα οικονομήσει ο Θεός να 'ρθουν έτσι τα συμφέροντα των μεγάλων, ώστε να τους βολεύει να χουμε εμείς την Πόλη. Και την Καππαδοκία θα την πάρουμε. Τον κοίταξα με απορία. 
-Και την Καππαδοκία γέροντα; ρώτησα .
-Έ!…Θα είναι τόσο χαλαρά τα πράγματα εκεί που θα μπορεί να πηγαίνει όποιος θέλει, οπότε θα είναι σαν να την έχουμε. Ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι σηκώνουν πάλι κεφάλι. Οι Αμερικάνοι σου λέει , τι γίνεται εδώ; Θα μας βοηθήσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι.

Τον Φεβρουάριο σαλπάρει το Barbaros για Καστελλόριζο;

Ραγδαία μεταφορά και κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο μετά την Κύπρο
Τα επικίνδυνα παιχνίδια της Άγκυρας «με τη φωτιά» συνεχίζονται. Στην Αθήνα το ερώτημα πλέον των έμπειρων στα ελληνοτουρκικά διπλωματών, καθώς και των επιτελών του Πενταγώνου, δεν είναι πλέον το αν, αλλά το πότε το «Barbaros» θα σταλεί στο Καστελλόριζο, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως «πολιορκητικός κριός» πίεσης απέναντι στην Ελλάδα, προκειμένου να δεχτεί τη συζήτηση για συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων της περιοχής.

“οὐ γὰρ ἦλθον καλέσαι δικαίους, ἀλλὰ ἁμαρτωλοὺς εἰς μετάνοιαν”

Όταν ο Άγιος Πορφύριος έκανε αγιασμό σε οίκο ανοχής