“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ψήνεται Πολιτειακή Εκτροπή από τους έξω; Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

Φώτο από www.pentapostagma.gr
Ότι και να “ψήνουν” οι τοκογλυφικές αγορές με ορίζοντα τον ερχόμενο Μάρτιο στο τέλος η ΠΑΝΑΓΙΑ, η Μητέρα του Ελληνικού Έθνους θα τους τσουρουφλίσει  για τα  καλά. 
Συγκλονιστικό είναι το γεγονός που καταγράφει η παραπάνω φωτογραφία.
Ο Ιερός Ναός της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ στην ΤΗΝΟ, καθημερινά κλείνει στις 18.30 μ.μ. και η από κάθε πλευρά του Συγκροτήματος πόρτες κλείνουν στις 11.00 μ.μ.. Χθες Βράδυ, Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11.30΄μ.μ., ο Νυχτοφύλακας που εκτελούσε την βάρδια του, παρακολουθώντας μέσα από κλειστό κύκλωμα τους εντός του Συγκροτήματος αύλειους χώρους, όταν άρχισε να ελέγχει και το εσωτερικό του Ιερού Ναού, έντρομος διαπίστωσε πως, εντός αυτού εκινείτο μία Σκιά, υπό μορφής Καλόγριας, την οποία πρόλαβε να αποθανατίσει με το κινητό του, την στιγμή που στεκόταν δίπλα στο Εικονοστάσι, όπου τοποθετείται το Σεπτό Εικόνισμα της Μεγαλόχαρης της ΤΗΝΟΥ !!!! 

Le Monde: "Ο Σαμαράς μπορεί να προτείνει Δαμανάκη στον 3ο γύρο"

Σχόλιο Θ.Π.: «ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ…. ΕΔΩ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ». Για κοίτα πως τα φέρνει καμιά φορά η ζωή τα πράγματα. Και τότε πίσω από κάγκελα ήταν, αλλά και τώρα πίσω από κάγκελα θέλει να βρεθεί. Το μόνο που θα αλλάξει είναι η φορά που θα κοιτούν  τα όργανα…. για την τήρηση της δημόσιας τάξης
Υψηλού κινδύνου εκλογή χαρακτηρίζει την ελληνική προεδρική εκλογή η γαλλική εφημερίδα Le Monde. Ο Σαμαράς μπορεί ωστόσο να κρύβει έναν «άσσο στο μανίκι του».
Συνεχίζεται η σωρεία δημοσιευμάτων του διεθνούς διεθνούς τύπου για τιςεξελίξεις στην πολιτική ζωή της χώρας και την επικείμενη προεδρική εκλογή, αλλά και για την ενδεχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που διενεργηθούν εκλογές.

Κατώτερο των προσδοκιών της συγκυβέρνησης το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας για Πρόεδρο Δημοκρατίας

160 βουλευτές ψήφισαν «ναι» στον Σταύρο Δήμα και 135 «παρών»
Σαμαράς: Ελπίζω οι βουλευτές να αντιλαμβάνονται ότι δεν πρέπει να μπούμε σε περιπέτειες - Τσίπρας: Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται - Μπακογιάννη: Αμεσες πρωτοβουλίες από τον Πρωθυπουργό - Στις 23 Δεκεμβρίου η δεύτερη ψηφοφορία
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Βουλή η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας στην οποία υποψήφιος ήταν ο κ. Σταύρος Δήμας.

Αντώνη…. "πέφτει" η Κυβέρνηση !!!

Γλίστρησε έξω από τη Βουλή ο Μουρούτης
Ένα απρόοπτο συνέβη κατά την είσοδο του Πρωθυπουργού στη Βουλή. Λόγω της βροχής ο Γιώργος Μουρούτης, διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, γλίστρησε στα σκαλιά και έπεσε. Αμέσως ο Αντώνης Σαμαράς έσπευσε κοντά του για να τον βοηθήσει, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε, καθώς πρόλαβε να σηκωθεί μόνος του.

Εδώ Πολυτεχνείο… Εδώ Προεδρικό Μέγαρο!!

Φώτο από www.902.gr
Μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα της πρώτης ψηφοφορίας για ανάδειξη Προέδρου  φουντώνουν οι φήμες για ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών και καταιγιστικών εξελίξεων.
Αναμενόμενο γιατί ο ψυχοτρόμος πάντα γυρίζει πίσω σε αυτούς που τον προκαλούν.