“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Στους επόμενους μήνες η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ πέφτει σε άλλα χέρια και μετά σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ο Ρώσος εδώ και  τώρα ψάχνει  την αφορμή να καταλάβει τα Στενά και να κόψει τους αγωγούς της Δύσης προς την Ευρώπη.
Μετά την Συρία η Ελλάδα και η Τουρκία είναι περιζήτητες προς διάλυση; Τελικά ο ενεργειακός αγωγός  που θέλουν να έρχεται από το Ριζοσπαστικό ισλαμικό  Κατάρ για να ¨ζεστάνουν ¨την κρύα προτεσταντική και καθολική  Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη  δίχως να εξαρτώνται πλέον αυτές  από την Ορθόδοξη Ρωσία… φαίνεται  εκτός από ενέργεια  προαποφασίστηκε να μεταφέρει ανθρώπινο αίμα φυσικά πόνο  προσφυγιά και δάκρυα.

''Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ''

Τελεσίγραφο από Νταβούτογλου:"Δώστε μας βίζα χωρίς περιορισμούς, αλλιώς ακυρώνουμε τη συμφωνία για το προσφυγικό"

Τελεσίγραφο στις Βρυξέλλες δίνει η Άγκυρα με τον Αχμέτ Νταβούτογλου να προειδοποιεί πως η τουρκική κυβέρνηση θα ακυρώσει τις συμφωνίες με την Ε.Ε. για το προσφυγικό εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν χορηγήσει χωρίς περιορισμούς βίζα μέχρι τον Ιούνιο.
Απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο της Άγκυρας, προτού αναχωρήσει για το Στρασβούργο, ο Τούρκος πρωθυπουργός τόνισε σήμερα ότι το θέμα της βίζας θα πρέπει να έχει διευθετηθεί μέχρι τον Ιούνιο.

Στις 27 Μαΐου στο Άγιος Όρος ο Πατριάρχης Κύριλλος, στις 28 Μαΐου ο Πούτιν

Θ.Π.: ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ… ΑΓΙΕ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ !!!!!
Είναι πλέον οριστικό, στο τέλος του Μάη, τόσο ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, όσο και ο Πατριάρχης και Πασών των Ρωσιών θα επισκεφθούν το Άγιο Όρος.
Ο λόγος της επίσκεψης στην αθωνική πολιτεία του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά και του Προκαθήμενου  της Ρωσικής Εκκλησίας είναι η συμπλήρωση 1000 ετών Ρώσικης παρουσίας στο Περιβόλι της Παναγίας.