“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Είναι 2 τα ξημερώματα και το ελικόπτερο της αστυνομίας πετάει πάνω από τα Εξάρχεια. Η ΕΛΛΑΔΑ βουλιάζει στο πετρέλαιο και οι ΕΛΛΗΝΕΣ παγώνουν, για τέτοια προδοσία μιλάμε;

Φωτογραφία: AP Photo/Yorgos Karahalis 
Νύχτα αγρίων επεισοδίων στα Εξάρχεια και η Ελλάδα παγώνει στην καρδιά της. Ξημερώματα Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου 2018. Λίγες μέρες πριν τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.  Την Ελλάδα την χτυπούν για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και τον ενεργειακό της πλούτο. 1974 ένας σοφός γέροντας μας τόνισε:   -«ό,τι και να κάνουν ο ΘΕΟΣ θα επιτρέψει να  βγάλουν τα πλούτη της Ελληνικής Γης , πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ».  
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
6 Δεκεμβρίου 2018 « Έκθεση-σοκ από τον ΣΕΒ: Ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε όσο και μετά την Κατοχή» 

Ὕμνοι εἰς τήν Θεοτόκον

Τὴν Θεοτόκον ἐν ὕμνοις μεγαλύνομεν - Ἦχος πλ. α´. Χαίροις ἀσκητικῶν
Χαίροις εὐλογημένη ἁγνή, Γοργοϋπήκοε, Παντάνασσα, Δέσποινα, Πανάχραντε, Ἐλεοῦσα, Φανερωμένη σεμνή, Κεχαριτωμένη Πορταΐτισσα, σεπτὴ Ὁδηγήτρια, Προυσιώτισσα ἄφθορε, Γλυκοφιλοῦσα, Σπηλαιώτισσα πάνσεμνε, Διασώζουσα Θεοτόκε πανάσπιλε, ἄχραντε Παναγία μου, τοῦ Ὄρους Γερόντισσα καὶ τῆς Ἑλλάδος ἀπάσης ἐλπίς, χαρὰ καὶ ἐντρύφημα· Χριστὸν ἐκδυσώπει ταῖς ψυχαῖς ἡμῶν δοθῆναι τὸ μέγα ἔλεος.

η Ζαχάροβα προαναγγέλλει φωτιά όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στο ΑΙΓΑΙΟ.

Για να βάλουμε  ένα καλό ερώτημα κυρία Ζαχάροβα, πως θα αποσταθεροποιηθεί η  Κύπρος; Με τον συνεταίρο σου τον Τούρκο; Πρέπει τα νεύρα των μεγάλων να είναι πολύ , μα πάρα πολύ τεντωμένα, διότι ειδάλλως δεν μπορούν να εξηγηθούν όλα αυτά τα παλαβά που γίνονται. Στο παρασκήνιο συμβαίνουν τόσα, που αν τα μαθαίναμε θα έμπαινε η ανθρωπότητα από σήμερα  στα πυρηνικά καταφύγια.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Πάει – πάει η κόντρα Ρωσίας – ΗΠΑ και αρχίζει να ακουμπά δραματικά  το ΑΙΓΑΙΟ και την Λεκάνη της Αν. Μεσογείου.