“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο LARRY KING ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΤΙΑ.

Τον Ιανουάριο του 2012, ο Larry King στο CNN αποκαλύπτει περισσότερα μυστικά αρχεία για ΑΤΙΑ και επιβεβαιώνει την πραγματικότητα του φαινομένου των UFO. Αυτό είναι μια πρόσφατη τάση,που ολοένα και πιο προωθούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τώρα έχουμε φτάσει να συζητάμε για τα UFO ως ένα πραγματικό φαινόμενο όταν πριν λίγα χρόνια ήταν δυσφήμιση να μιλάς για ......τέτοια πράγματα και αρνούνταν την ύπαρξη των ΑΤΙΑ. Αυτό δείχνει ότι κάτι συμβαίνει,Υπάρχει κάποια κρυφή επιρροή στους ανθρώπους ,κάποιοι υπάρχουν πίσω από την κουρτίνα και ενεργούν τώρα για να αποκαλύψουν στους ανθρώπους την ύπαρξη των λεγόμενων εξωγήινων, ΑΤΙΑ.. Η απόδειξη αυτού είναι ότι ακούμε συνέχεια τις εκθέσεις για τα UFO όπως και πολλά περιστατικά στα mainstream παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης. Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία, Βέλγιο, Μεξικό, ΗΠΑ έχουν αποκαλύψει τώρα τα μυστικά αρχεία τους UFO και αναγνωρίζουν επίσημα το φαινόμενο αυτό .... Ακόμα και το Hollywood λαμβάνει μέρος σε αυην την αποκάλυψη UFO με την απελευθέρωση δεκάδων ταινιών για τους εξωγήινους, πολλές μείζον μεγάλες εκπομπές στην τηλεόραση δείχνουν σχετικά με UFO και ακόμη και στις διαφημίσεις.... Τα πάντα είναι να ενορχηστρωμένα για να αποκαλύψουν την ύπαρξη των εξωγήινων στις μάζες προοδευτικά χωρίς βιασύνη.

Πάνος Καμμένος: Να αποτρέψουμε την παράδοση της χώρας και των αγέννητων νεκρών!

Πολλοί φίλοι και φίλες με ρωτάτε τι θα κάνω ,ποια είναι η θέση μου για το αύριο ,πως πρέπει κατά τη γνώμη μου να αντισταθούμε στην κατοχή της χώρας μας και στη συνωμοσία παραχώρησης οριστικής της Εθνικής μας Κυριαρχίας.  Με αρκετούς γνωριζόμαστε χρόνια με πολλούς από εσάς είχαμε στο παρελθόν πολιτικά αντιπαρατεθεί και όπως μου λέτε είχατε κακή για εμένα άποψη ,με άλλους έχουμε... συμπορευτεί και παλέψει από κοινά μετερίζια με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας να είμαι η φωνή σας στη Βουλή. Αλλάξαν οι καιροί η Πατρίδα μας βρίσκεται θύμα της νέας τάξης πραγμάτων και των παγκοσμιοποιητών που επιθυμούν την κατάργηση του Έθνος-Κράτους, την ισοπέδωση του ανθρώπου ως προσωπικότητας και την μετατροπή του σε άψυχο κωδικό. Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στα κοινά για ένα μόνο κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλει ,ασχέτως αν διαφωνεί με αυτό που λέω ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΛΕΩ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ,ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΑΦΗΣ. Από την μια μεριά λοιπόν νεοφιλελεύθεροι ,σοσιαλιστές της σαμπάνιας του καλαμποκιού και του foie-gras ,άθεοι μηδενιστές, και από την άλλη ΕΜΕΙΣ παλιοί ιδεολογικά αντίπαλοι με αγάπη όμως για την ΕΛΛΑΔΑ που ωφείλουμε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο κρατώντας ο καθένας και η καθεμιά τα προσωπικά του πιστεύω για να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.

Παπανδρέου: Εκβιαστήκαμε !!!

Ονόματα εδώ και τώρα, ειδάλλως εισαγγελέας ή προφυλάκιση του Παπανδρέου για εξαπάτηση του Ελληνικού λαού. Χωρίς ντροπή, ο πρώην φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, απευθυνόμενος στο κομματικό του ακροατήριο και μέσα σε ένα περιβάλλον που ήταν το λιγότερο εχθρικό απέναντί του, τόλμησε να πει ότι εκβιάστηκε ως πρωθυπουργός!!! Από ποιους εκβιαστήκατε κύριε Παπανδρέου; Ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα. Είστε υποχρεωμένος να τα καταθέσετε άμεσα, τώρα! Ο εκβιασμός που έγινε από την «διαπλοκή», κατόρθωσε να καταστρέψει την χώρα; Ε, τότε, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι υποχρεωμένος να δημοσιοποιήσει τα ονόματα των εκβιαστών του. Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να ξέρουν ποιοι τόλμησαν και κατόρθωσαν να εκβιάσουν επιτυχώς τον Γιώργο Παπανδρέου. Κι αυτό, όχι επειδή ο ίδιος ως πρωθυπουργός υπέκυψε στους εκβιασμούς της «διαπλοκής», αλλά επειδή αυτοί οι εκβιασμοί κατέστρεψαν την Ελλάδα. Οι εκβιασμοί έγιναν και επέτυχαν εις βάρος των συμφερόντων των πολιτών και της χώρας και ο Γιώργος Παπανδρέου είναι υποχρεωμένος να καταγγείλει τα ονόματα εκείνων που κατέστρεψαν εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά, εκείνους που κατέστρεψαν δεκάδες (ίσως και εκατοντάδες) χιλιάδες επιχειρήσεις, εκείνους που μέσω των εκβιασμών τους κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ένα εκατομμύριο (1.000.000) άνεργους. Ο εκβιασμός έγινε δεκτός από τον Παπανδρέου και «πληρώθηκε» από νοικοκυραίους, που δεν είχαν τίποτε μεμπτό για να εκβιασθούν, τίποτε μεμπτό για να καταστραφούν. Ο Γιώργος Παπανδρέου οφείλει να δώσει τα ονόματα εκείνων που τον εκβίασαν. Άσχετα αν ο ίδιος βρέθηκε κατώτερος των περιστάσεων και υπέκυψε (σύμφωνα με τα λεγόμενά του) στον εκβιασμό, απαιτείται τα ονόματα των φερόμενων ως εκβιαστών να δοθούν στην δημοσιότητα προκειμένου οι πολίτες να λάβουν τα κατάλληλα (νόμιμα) μέτρα εναντίον τους. Το ίδιο οφείλει να κάνει και ο ανίκανος ως πρωθυπουργός (αφού υπέκυψε σε εκβιασμούς) Γιώργος Παπανδρέου, στην περίπτωση που οι εκβιαστές του ήταν εκτός Ελλάδος, είτε ήταν πολιτικοί, είτε ήταν παράγοντες τραπεζών (εγχώριων και ξένων), είτε ήταν εκπρόσωποι funds που είχαν σκοπό να κερδοσκοπήσουν εις βάρος της Ελλάδας. Εάν ο Γιώργος Παπανδρέου δεν δώσει τα ονόματα των φερόμενων εκβιαστών του, τότε για μία ακόμη φορά θα καταδειχθεί ως ψεύτης, ως απατεώνας που προσπαθεί να διαφύγει των ευθυνών του ή που προσπαθεί να συγκαλύψει προσωπικά του λάθη, αμέλειες ή σκοπούμενες ενέργειες, που είχαν ως τελικό αποτέλεσμα την κατάρρευση της Ελλάδας μέσα σε δύο μόλις χρόνια. Και εάν δεν δημοσιοποιήσει τα ονόματα των εκβιαστών του ο Γιώργος Παπανδρέου, επιτέλους, θα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος θα προχωρήσει σε ανάκριση του μέχρι σήμερα προέδρου του ΠΑΣΟΚ και μέχρι πριν 2 μήνες φερόμενου ως πρωθυπουργού της χώρας, Γιώργου Παπανδρέου.
Κωνσταντίνος
kostasxan.blogspot.com

Να τους περάσουμε εμείς τη θηλιά στο λαιμό

Τελικά έχει το κουράγιο ο Παπαδήμος και οι «υπουργοί» του να περάσουν τώρα τη θηλιά της Ελλάδας στο λαιμό των ληστών – δανειστών μας ή θα συνεχίσουν να κακαρίζουν σαν κότες.
Τι εννοώ; Μία Ευρώπη τραυματισμένη ήδη βαθιά από τις υποβαθμίσεις Γαλλίας, Αυστρίας, Ισπανίας και άλλων από τις αγορές, μία Ευρώπη χτυπημένη από την ύφεση με προοπτικές επιβάρυνσης στο μέλλον και μία Γερμανία που αρχίζει να βλέπει τις εξαγωγές της να μειώνονται επικίνδυνα, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντέξει «πιστωτικό γεγονός» για την Ελλάδα. Δηλαδή αποτυχία των συζητήσεων για το περίφημο PSI, για το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων κατά 50% τουλάχιστον. Τι σημαίνει αυτό; Έχει μοναδική ευκαιρία η Ελλάδα να εκβιάσει τώρα με τη σειρά της, και να περάσει τη θηλιά που μας έχουν βάλει στο λαιμό οι ληστές- δανειστές μας στο δικό τους λαιμό με το επιχείρημα:
«Δεν αντέχω τις απαιτήσεις των διεθνών κερδοσκόπων (επενδυτικοί όμιλοι και ξένες τράπεζες) για να υπογράψω τη συμφωνία για το «κούρεμα», διακόπτω εγώ τις συνομιλίες με τον Νταλάρα, εσείς δεν μου δίνετε τα 86 δισ. ευρώ της 7ης δόσης, εγώ δεν πληρώνω τίποτα από τα χρέη μου, τα λεφτά που μου έχετε δανείσει χάνονται 100% για τους δανειστές μας, κηρύσσουμε πτώχευση (η οποία άτυπα βέβαια έχει ήδη κηρυχθεί) κι από κει και πέρα άι σιχτίρ και κόψτε το κεφάλι σας». Το νομίζετε ότι θα κάνουν στην περίπτωση αυτή;
Θα νιώσουν ότι απαλλάχθηκαν από το βραχνά της Ελλάδας ή θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν παρακαλώντας μας να μην πηδήξουμε στο κενό παρασύροντας μαζί μας κι όλη την ευρωζώνη. Η απάντηση με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της Ευρώπης είναι προφανώς η 2η. Άρα; Άρα κουράγιο χρειάζεται, πατριωτισμός χρειάζεται και υπέρβαση του τραπεζικού κατεστημένου. Μπορεί όμως να κάνει κάτι τέτοιο ο εκλεκτός των τραπεζών κ.Παπαδήμος;

ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ !!!

Αποτελεί εκρηκτικό μείγμα η συνύπαρξη της Ανεργίας και της Ύφεσης σε μιά οικονομία, και αυτό καταχωρείται ως αξίωμα στίς οικονομικές επιστήμες. Είναι η “νιτρογλυκερίνη” φυλαττομένη σε κινούμενο όχημα, για μιά οικονομία όπως την δική μας, η κατοχή της και μόνον, σε κατατάσει σε οικονομία υπό "οριακό ρίσκο έκρηξης". Οι δικοί μας φωστήρες, της κυβέρνησης, των οικονομικών της “παράγκας” εφαρμόζουν πολιτικές οι οποίες επιταχύνουν την ανάμιξη των “βασικών” συστατικών της “οικονομικής νιτρογλυκερίνης”. Ας δούμε όμως τα πράγματα όπως ανακοινώνονται απο τούς οργανισμούς-εργαλεία τούς οποίους χρησιμοποιεί το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα, σε ότι αφορά τίς δύο απο τις πιό σημαντικές παραμέτρους μιάς υγιούς οικονομίας.

Σκόπια: Θέλουμε τον Όλυμπο και την Χαλκιδική

Ο υποψήφιος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν βγήκε στο Διαδίκτυο

Το μεσημέρι στις 12 Ιανουαρίου του 2012, στο ρωσικό διαδικτυακό σύστημα εμφανίστηκε μία νέα ιστοσελίδα με την διεύθυνση: www.putin2012.ru site. Την ανοιξε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία της χώρας στις εκλογές που θα γίνουν το Μάρτιο του τρέχοντος έτους.
Οι επισκέπτες της πύλης θα έχουν τη δυνατότητα να γνωριστούν με το προεκλογικό πρόγραμμα, το βιογραφικό σημείωμα και τις φωτογραφίες του Βλαντίμιρ Πούτιν, να κάνουν κριτική ή να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τον υποψήφιο πρόεδρο, καθώς επίσης και να αφήσουν για αυτόν τις προτάσεις τους στην ρουμπρίκα «Ας αλλάξουμε όλοι μαζι τη χώρα μας».

Είμαστε οι καλύτεροι... Είμαστε Έλληνες


Ότι ομορφότερο υπάρχει σήμερα στη ζωή μας είναι αποτέλεσμα αγώνα. Όλος ο Ελληνικός πολιτισμός, φορέας κάθε δίκαιου, κάθε ανθρώπινου και αληθινού είναι ζυμωμένος με μόχθο, με θυσία, με αγώνα. Από τα σπάργανα του. Από τότε που η Γαία έδωσε τα μυστικά της Γεωργίας στα παιδιά της για να τα θρέψει, αλλά και να τα εκπολιτίσει. Έτσι γεννήθηκε ο πολιτισμός. Η ίδρυση της Πόλεως δηλαδή που σηματοδοτούσε τη μόνιμη διαβίωση,την κληρονομιά της γνώσης από γενιά σε γενιά. Η λέξη έγινε ομιλία, η ομιλία γραφή, η γραφή ποίηση και λογοτεχνία. Τέχνη της δημιουργίας, τέχνη της αρμονικής συμβίωσης, της κοινωνίας. Οι γηγενείς όμως ποτέ δεν ξέχασαν τη μεγάλη Μητέρα. Την τιμούσαν πάντα στις παραδόσεις τους, στις μυσταγωγίες, στις τέχνες και τα γράμματα. Την είχαν στις ψυχές τους ως Πατρίδα, Πατρώα Γη. «ΠΑΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΣΙΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΕΜΝΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ. ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡ' ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙΝ».

Ετοιμάζουν παρέλαση με ...προσκλήσεις (!!!) την 25η Μαρτίου για να αποφύγουν αντιδράσεις!

Έχει …χαθεί η μπάλα στη κυβέρνηση! Η χώρα καταρρέει και αυτό που τους απασχολεί είναι η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και οι αντιδράσεις που μπορεί να προκληθούν από το κόσμο! Τα όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου φαίνεται ότι …πόνεσαν πολύ και τώρα η κυβέρνηση Παπαδήμου …παίρνει τα μέτρα της!!!
Με έγγραφό της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης,δύο μήνες πριν από τη παρέλαση (!) καθορίζονται πόσα και ποια άτομα θα βρεθούν στη παρέλαση!Οκτακόσια άτομα με ονομαστικές (!!!) προσκλήσεις θα κάθονται απέναντι από την εξέδρα των επισήμων!
Με κατεπείγουσα διαταγή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), σχεδιάζεται προστατευτική ανθρώπινη ασπίδα 800 αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων με τις οικογένειες τους. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ! Και είναι απλά απαράδεκτο.
Το έγγραφο με ημερομηνία 20 Δεκεμβρίου 2011 εστάλη από τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας της ΑΣΔΥΣ προς τους άμεσα ενδιαφερομένους, δηλαδή Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, ΓΕΕΘΑ, ΓΔΑΕΕ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, Πυροσβεστικό Σώμα κ.λπ. Διαβάστε τι γράφει:
1. Οι προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές και οι κάτοχοι τους θα παρακολουθήσουν την παρέλαση όρθιοι σε ειδικό χώρο απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη.        
2. Για την παραλαβή των προσκλήσεων (16 έως 23 Μαρτίου 2012), που θα είναι ονομαστικές, θα πρέπει να αναφέρονται οπωσδήποτε στην αποστολή των αποδεικτικών στοιχείων ονοματεπώνυμο ενδιαφερομένων καθώς και η σχέση που έχουν μεταξύ τους (στέλεχος υπηρεσίας, σύζυγος, τέκνο μέλους κ.λπ.). Δηλαδή κανονικό φακέλωμα.  
3. Η είσοδος στον συγκεκριμένο περιφραγμένο χώρο για την παρακολούθηση της παρέλασης θα πραγματοποιείται από καθορισμένο σημείο (σαν πόρτα μπαρ ή νυχτερινού καταστήματος δηλαδή). Εκεί άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «θα ελέγχουν την είσοδο, με αντιπαραβολή πρόσκλησης - Δελτίου Ταυτότητας - και ονομαστική κατάσταση ΑΣΔΥΣ», όπως αναφέρεται επακριβώς στο εν λόγω έγγραφο.         
4. Οι αποδέκτες των προσκλήσεων παρακαλούνται να αναφέρουν στην ΑΣΔΥΣ ως τις 2 Μαρτίου 2012 τον αριθμό των προσκλήσεων που επιθυμούν, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα ονοματεπώνυμα αυτών που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση καθώς και τη σχέση τους με την υπηρεσία (βαθμός, μονάδα όπου ανήκει, σύζυγος, τέκνο στελέχους ή μόνιμου υπαλλήλου κ.λπ.).

"Άτακτη χρεοκοπία και δραχμή σε 10 εβδομάδες". Ποιος κάνει τη πρόβλεψη

Τα σενάρια επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή επανήλθαν δριμύτερα. Οι Sunday Times σε ρεπορτάζ τους αναφέρουν ότι η Ελλάδα ενδέχεται να “πτωχεύσει ατάκτως” μέσα στις επόμενες 10 εβδομάδες,θέτοντας σε αμφισβήτηση την επιβίωση του ευρώ.
Τα σενάρια επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή επανήλθαν δριμύτερα. Οι Sunday Times σε ρεπορτάζ τους αναφέρουν ότι η Ελλάδα ενδέχεται να “πτωχεύσει ατάκτως” μέσα στις επόμενες 10 εβδομάδες,θέτοντας σε αμφισβήτηση την επιβίωση του ευρώ. Η εφημερίδα δημοσιεύει αυτή την εκτίμηση με αφορμή τη κατάρρευση των συνομιλιών για το χρέος τη Παρασκευή,επισημαίνοντας ότι “η Ελλάδα δεν έχει τα 14,4 δισ. € ομολόγων που πρέπει να εξοφληθούν στις 20 Μαρτίου. Η άτακτη χρεοκοπία θα μπορούσε να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ, γράφουν οι Βρετανοί που προβλέπουν “ανάσταση της δραχμής”. Παρά το γεγονός, συνεχίζει το ρεπορτάζ ότι οι ευρωπαίοι ηγέτες εμφανίζονται απρόθυμοι να επιτρέψουν την άτακτη ελληνική χρεοκοπία ,αυτή αποτελεί πλέον μία από τις σοβαρές επιλογές. Η κατάρρευση ήρθε ,γράφουν οι Sunday Times όταν ο οίκος Standard & Poors μείωσε την πιστοληπτική ικανότητα των εννέα χωρών της ευρωζώνης. Η Γαλλία και η Αυστρία έχασαν ΑΑΑ τους, υπονομεύοντας την οικονομική ευρωστία του ευρωπαϊκού ταμείου διάσωσης που δημιουργήθηκε για να στηρίξει την Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία.

Pravda: Το 2012 θα είναι χρονιά πολέμων και καταστροφής

Μυθοπλασίες, επικίνδυνες προσεγγίσεις, δημοσιεύσεις από πληροφορίες με πολύ καλές πηγές; Όπως και να είναι, πολλά έχουν γραφτεί για την χρονιά που μόλις μπήκε. 2012... η χρονιά που έχει σηματοδοτηθεί από τους Μάγια, ενώ πολύ πρόσφατα ο γνωστότατος Χένρι Κίσινγκερ δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για πόλεμο και φρίκη, η οποία θα αναδείξει μέσα από την απόλυτη καταστροφή και τις στάχτες μία νέα παγκόσμια κυβέρνηση και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Το άρθρο της Pravda, το οποίο υπογράφει ο Stanislav Mishin, έρχεται να ρίξει νερό στον μύλο της καταστροφικής χρονιάς. Τα όσα περιγράφει ίσως είναι ικανά να ρίξουν σε κατάθλιψη ανθρώπους που πιστεύουν πως βρισκόμαστε μπροστά στον όλεθρο, έναν σχεδιασμένο όλεθρο, που για άλλους φέρεται να σχεδιάστηκε από τη Νέα Τάξη, τους Illuminati (και ποιός ξέρει ποιούς ακόμη), για κάποιους άλλους πρόκειται να ζήσουμε σκηνές της Αποκάλυψης και της συντέλειας του κόσμου. Τέλος, υπάρχουν και οι ηπιότερες προσεγγίσεις, οι οποίες θέλουν το 2012 να είναι έτος -κομβικό σημείο- σημαντικών εξελίξεων, αλλά όχι απαραίτητα καταστροφικών πολέμων και ανείπωτων καταστροφών.

Αποκαλυπτική συνέντευξη Π. Καμμένου

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο koutipandoras.gr ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος μιλάει για όλα αυτά που καταλογίζει το τελευταίο διάστημα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook και τα οποία έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς το defencenet.gr. Ο Π. Καμμένος αναφέρεται αναλυτικά στην πώληση των CDS (ασφάλιστρα κινδύνου) από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο «που κατά διαβολική σύμπτωση έγινε την περίοδο που ο πρωθυπουργός έκανε το περίφημο διάγγελμα στο Καστελόριζο». Ποιοι αγόρασαν τα ασφάλιστρα κινδύνου που η αξία τους εκτοξεύτηκε στα ύψη; Ποιοι κέρδισαν μέσα σε μια μέρα 22 δισ. ευρώ;  Γιατί η Βουλή των Ελλήνων αρνείται, κατά παράβαση των κανονισμών, να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση για το θέμα του βουλευτή Π. Καμμένου αλλά και άλλων βουλευτών; Τι λέει ο Πάνος Καμμένος για τον αδερφό του πρώην πρωθυπουργού Αντρίκο Παπανδρέου; Εργάζεται σε εταιρεία που αγόρασε τα ασφάλιστρα κινδύνου; Θα μπορούσε η εταιρεία να έχει εσωτερική πληροφόρηση; Ο βουλευτής Πάνος Καμμένος ξετυλίγει το κουβάρι με το οποίο φαίνεται ήδη να ασχολείται και η Δικαιοσύνη, το ζητούμενο όμως είναι να απαντήσουν αυτοί που θίγονται!