“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Η πατρίδα μας καλεί σε πνευματικό αρματολίκι

Δημήτρης Νατσιός Δάσκαλος Κιλκίς
Τι ήταν οι αρματολοί; Έλληνες, πολεμιστές ατρόμητοι, που δεν «έκατσαν φρόνιμα, να γίνουν νοικοκύρηδες», αλλά πολεμούσαν την Τουρκιά «ψηλά στα κορφοβούνια». Και επειδή οι «μωχαμετάνοι» δεν μπορούσαν να τους εξοντώσουν, τους ανέθεταν την τήρηση της ασφάλειας και της ειρήνης σε δυσυπότακτες περιοχές.  Λάμβαναν «μιστούς» και δώρα από τους Τούρκους, συνεργαζόμενοι δήθεν μαζί τους, αλλά, συν τω χρόνω, μαζί με τους Κλέφτες, (δυσδιάκριτοι οι ρόλοι, γι’ αυτό Κλεφταρματολοί), χρησίμευσαν ως η βάση της εθνικής εναντίον των τυράννων Επανάστασης, στάθηκαν η «μαγιά» της λευτεριάς μας. 

Ιστορίες και θαύματα Αγίου Όρους

Οι Εννέα Αόρατοι 
Ψηλά στο όρος του Άθωνα, εξαφανίζονται άνθρωποι, και οι τοπικοί θρύλοι λένε ότι από εκεί έρχονται οι “Εννέα Αόρατοι”, εννιά μοναχοί που τους πήρανε οι Άγγελοι, και ... απάγουν άλλους μοναχούς για να τους αφήσουν στη θέση τους, στην ομάδα των εννιά, που μυστικά κυβερνά το Άγιο Όρος.

Ὁ Γέροντας Νίκων μιλάει γιὰ τὴν Εὐχὴ

Ἦρθε ἕνας δαιμονισμένος μιὰ φορὰ στὸ μοναστήρι καὶ τὸν δέχτηκαν οἱ πατέρες, εἶδαν ὅτι ἦταν καλὸ παιδί, τὸν ἔκαναν μοναχό. Τὸ δαιμόνιο ὑπῆρχε πάντα δὲν ἔφευγε. Μιὰ φορὰ γινόταν μία ἀγρυπνία καὶ ἔβλεπε ὅτι ὅταν ἦταν μέσα στὴν Ἐκκλησία χάζευε, τί κάνει ἕνας τί κάνει ἄλλος, πῶς ψέλνει ἄλλος καὶ λέει: "γιὰ στάσου, τώρα προσεύχομαι χαζεύω;" καὶ βγαίνει ἔξω. Κάθεται σὲ ἕνα βραχάκι καὶ ἀρχίζει, "Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, ἐλέησον μέ, Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, ἐλέησον μὲ" καὶ τὸν πιάνει τὸ δαιμόνιο, ἀνοίγει τὸ στόμα του, γλώσσα ἀκίνητη καὶ νὰ βγαίνει μιὰ φωνὴ ἀπὸ μέσα πού ἀκουγόταν ὡς τὴν θάλασσα κάτω.

"Με την ουρά στα σκέλια" υπέγραψαν για τον ΤΑΡ και "κατάπιαν" το θέμα της ΑΟΖ με την Αλβανία

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ
Κατόπιν πιέσεων των ΗΠΑ υπογράφηκε σήμερα η τριμερής διακυβερνητική Συμφωνία μεταξύ Ελλάδας, Ιταλίας και Αλβανίας για την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου Trans Adriatic Pipeline (TAP), με την Ελλάδα να υποχωρεί στην βασική απαίτησή της να γίνει πρώτα δεκτός ο καθορισμός της ΑΟΖ, από την Αλβανία, όπως είχε συμφωνηθεί το 2009 και εν συνεχεία ακυρώθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Αλβανία.

"ΜΗΝΥΜΑ" ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ

Ο Στόλος σε διάταξη μάχης από Λήμνο ως Καστελόριζο – Πρόβα υπεράσπισης της ΑΟΖ
«Πολεμικό» σκηνικό θυμίζει από σήμερα έως την Παρασκευή το ανατολικό Αιγαίο και μέχρι την ανατολική Μεσόγειο, καθώς όλα τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού έχουν αναπτυχθεί προκειμένου να διεξάγουν τρεις ασκήσεις μαζί. Θα υπάρξει συμμετοχή και μαχητικών αεροσκαφών, ενώ θα εκτελεστούν βολές κατά θαλάσσιων στόχων.

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ & ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ

Η Σιωνιστική παγκόσμια Δικτατορία οδηγεί τον Πάπα Βενέδικτο στη πτώση!
Ο διεθνής αφελής λαός πιστεύει ότι ο Πάπας Βενέδικτος, παραιτήθηκε για λόγους υγείας, και λόγω γήρατος. Όμως η αλήθεια είναι άλλη, όπως δεν εγράφη. Εκτός από τα διάφορα σκάνδαλα στη Καθολική εκκλησία, στα οποία δεν θα υπεισέλθουμε, αφού αυτά είναι κοινό γεγονός, και παρατηρούνται σε όλες τις εκκλησίες, σε όλα τα κράτη, αλλά και στη διεθνή κοινωνία, η πραγματική αιτία της παραίτησης είναι άλλη, αυτήν που επιμελώς μας κρύβουν οι παράγοντες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, με τα κατά τόπους πιόνια και μαριονέτες αυτής.

ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΕΝΤΑΣΗ

Που το πάει η Άγκυρα; - Εισβολές ελικοπτέρων και μαχητικών μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου
Που το πάει η Άγκυρα και τεντώνει το σχοινί στο Αιγαίο; Μετά την υπέρπτηση τουρκικού εναέριου οχήματος (έτσι χαρακτηρίζεται ανεπίσημα από το ΓΕΕΘΑ, αφού ακόμα δεν έχουν μπορέσει να διασαφηνίσουν αν ήταν ελικόπτερο ή UAV ANKA) στην περιοχή της Καλύμνου, χθες είχαμε αυξημένο αριθμό παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου από ελικόπτερα - πάλι - και μαχητικά αεροσκάφη.

Αυγουστίνος Καντιώτης: «Σε μια μέρα θα αδειάσει η Αθήνα και όλοι θα σκοτώνονται στα χωράφια για μια πατάτα»!!!

Συνταρακτική ομιλία του Μακαριστού Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας για την πείνα και τα δεινά που έρχονται στη χώρα μας:

Η Ελλάδα κάνει πρόβα στον «Καπιταλιστικό Κομμουνισμό»

Του Ανδρέα Παραδεισόπουλου*
Μέχρι πρότινος (προ κρίσης) υπήρχε διάσπαρτη η άποψη στην Ελληνική κοινωνία ότι υπήρχε μία μερίδα ανθρώπων που φοροκλέβανε (για να μην αναφέρω αυτούς που κλέβανε κανονικά από τα κρατικά ταμεία) και οι οποίοι ήταν στην πλειοψηφία τους ελεύθεροι επαγγελματίες, γιατροί, δικηγόροι, επιχειρηματίες κλπ. Η ανοχή του κράτους σε αυτές τις επαγγελματικές ομάδες ήταν προκλητική και σκανδαλώδης.