“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

MHΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ;

Σε πρόσφατο προσκύνημα στο Άγιον ‘Ορος... παρατήρησα και πάλι με δυσφορία, την αυξανόμενη ποσότητα επισκεπτών ή μάλλον ειπείν «τουριστών»  στο Περιβόλι Της Παναγίας με μία ανάλογη έκπτωση της πνευματικής ποιότητας . 
Ακόμη και μνημεία περιχαράσουνε και καταστρέφουνε αναγράφοντας τα ονόματά τους ή το πέρασμά τους ως ενθύμιο ,λες και βρίσκονται σε κανένα ζωολογικό κήπο, κάποιο άλλοι δε μεταφέρουν μαζί τις κονσέρβες, ζαμπόν   σαλάμια και αλκοόλ  για να κάνουν πικ-νικ όπου βολευτούν, άλλοι ακόμη  έχουν καταντήσει τις αυλές των Ι.Μονών αλλά και τους εξώστες των πλοίων σε δημόσια καπνιστήρια κ.α. Οι δε Μοναχοί από το πλήθος αυτών  αναγκάζονται να αποκεντρώνονται από το βάθος της ησυχαστικής τους ζωής και να καταντάνε καμαριέροι.

Ένας Μασόνος αποκαλύπτει το σχέδιο “Ελληνική κρίση” – Γιατί επιλέχτηκε η Ελλάδα;

Διαβάστε το άρθρο για τον Μασόνο που μίλησε για το σχέδιο «Ελληνική κρίση» όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε στο .. NewsNow: H μυστική “λύση” των Rothschild για το ελληνικό “πρόβλημα”. Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 18 Μαΐου 2008
Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πτώχευση, προκειμένου να «δημιουργήσει» το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να «βρει» τη «λύση» σύντομα.
Από τον Jean d’Eau, Βουδαπέστη (Henrymakow.com)

Οσιος Παΐσιος: «Με τις δοκιμασίες ανεβαίνουμε στον ουρανό»

Οι σταυροί των δοκιμασιών
Γέροντα, το σταυρουδάκι που μου δώσατε το φορώ συνέχεια και με βοηθάει στις δυσκολίες.
-Να, τέτοια σταυρουδάκια είναι οι δικοί μας σταυροί, σαν αυτά που κρεμούμε στον λαιμό μας και μας προστατεύουν στην ζωή μας. Τι νομίζεις, έχουμε μεγάλο σταυρό εμείς; Μόνον ο Σταυρός του Χριστού μας ήταν πολύ βαρύς, γιατί ο Χριστός από αγάπη προς εμάς τους ανθρώπους δεν θέλησε να χρησιμοποιήση για τον εαυτό Του την θεϊκή Του δύναμη. Και στην συνέχεια σηκώνει το βάρος των σταυρών όλου του κόσμου και μας ελαφρώνει από τους πόνους των δοκιμασιών με την θεία Του βοήθεια και με την γλυκειά του παρηγοριά.

ΑΠΟ ΤΟΝ 18ο ΑΙΩΝΑ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Έχουν χαρακτηριστεί σαν η πιο σατανική μασονική μυστική οργάνωση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Έχουν το συμβολικό όνομα Ιλλουμινάτι και πολλοί τους συνδέουν άμεσα με τις σύγχρονες λέσχες Δύναμης της Νέας Τάξης, όπως η Μπίλντεμπεργκ, η Τριμερής, κλπ. Ένα από τα μεγαλύτερα σχέδια τους ήταν και είναι η επιβολή της ομοφυλοφιλικής διαστροφής σαν το νέο πολιτιστικό μοντέλο που θα εξουδετερώνει τα φυσιολογικά ένστικτα του ανθρώπου, μετατρέποντας τον σε ένα ανώμαλο, ηλιθιοποιημένο κατασκεύασμα.

Αμερικανός πρώην αξιωματούχος: Στόχος των ΗΠΑ να περικυκλώσουν τη Ρωσία

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βορειοατλαντική Συμμαχία, θέλει να περικυκλώσει τη Ρωσία από όλες τις πλευρές και προσπαθεί να πείσει την παγκόσμια κοινότητα ότι η Ρωσία αποτελεί κύρια απειλή για τον κόσμο, δήλωσε σε συνέντευξή του στο λετονικό ραδιόφωνο ‘Baltkom’, πρώην αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ,  αμερικανός δημοσιογράφος και συγγραφέας William Blum.

ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΦΗ (ΒΙΝΤΕΟ)