“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Σε ποιο τρελοκομείο ζούμε;

Μερικές φορές με αυτά που βλέπω και ζω στην Ελλάδα μου φεύγει το μυαλό και νιώθω ένας περιφερόμενος αμήχανος άνθρωπος μέσα σε ένα απέραντο τρελοκομείο.
Προσέξτε σχιζοφρένεια σε επίπεδο Μεγάρου Μαξίμου: Υπάρχει ένας τύπος που περιφέρεται ανά τον κόσμο προλέγοντας την καταστροφή της Ελλάδας και αποτρέποντας κάθε επενδυτή να έρθει και να κάνει δουλειές στη χώρα μας «γιατί σε ένα δυο μήνες δεν θα υπάρχει Ελλάδα, θα έχουμε βουλιάξει».
Αυτός ο τύπος, ο γνωστός «Μr Καταστροφή», κ. Ρουμπινί, που πληρώνεται να τα λέει όλα αυτά κατά της Ελλάδας, από όσους λεφτάδες έχουν ποντάρει στην πτώχευση της χώρας μας, ήρθε την Αθήνα καλεσμένος από μια τράπεζα για να μιλήσει σε Έλληνες επιχειρηματίες, τραπεζίτες κ.λ.π. και είπε τα ίδια. Ένας προβοκάτορας και εχθρός της Ελλάδας παγκόσμιου βεληνεκούς.
«Έχετε ήδη πτωχεύσει». «Θα σας πετάξουν έξω από τα ευρώ». «Σκουπίδια πια τα ομόλογά σας». Τέτοια τους είπε. Και αντί η ελληνική κυβέρνηση αν τον απαξιώσει και ούτε καν να ασχοληθεί μαζί του, κάλεσε τον κ. Ρουμπινί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου συζήτησε με τον Έλληνα πρωθυπουργό επί δύο ώρες.
Δηλαδή όχι μόνο δεν τον «φτύσανε» - όπως του έπρεπε - αλλά του έστρωσαν και το κόκκινο χαλί. Μπράβο ρε παλικάρια και μετά σας φταίει η Μέρκελ και ο Όλι Ρεν που μας έχουν βάλει στο κρεβάτι του Προκρούστη.

ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr/editorial/story/se-poio-trelokomeio-zoume