“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Να ξεσκεπάσουμε την “βρώμικη Ελλάδα”


Το newsbomb.gr παρεμβαίνει από σήμερα αποφασιστικά στην ελληνική κοινωνία και καλεί τις φίλες και τους φίλους του να ενώσουν τα χέρια τους με τα δικά μας σε κοινή προσπάθεια κάθαρσης αυτής της νοσηρής, "βρώμικης Ελλάδας" που κλέβει την ελπίδα και την αξιοπρέπειά μας!
Είναι πλέον φανερό ότι ούτε η σημερινή κυβέρνηση έχει τη δύναμη να κλείσει στη φυλακή κάποιους από αυτούς που έκλεψαν το δημόσιο χρήμα! Δεν μπορεί και δεν θέλει! Ίσως γιατί η διαπλοκή έχει διαπεράσει όλο το φάσμα κομμάτων, τραπεζών, επιχειρηματιών, εκδοτών και πολιτικών!
Έχουμε πια καταλάβει όλοι μας ότι εκείνος που χρωστάει 500 εκατομμύρια στην εφορία - όχι γιατί "δεν πήγαν καλά οι δουλειές" αλλά γιατί είναι λαμόγιο- ήταν, είναι και θα είναι στο απυρόβλητο! Γιατί αν τον "ρίξουν" από τον θρόνο του μεγαλοαπατεώνα που κάθεται, θα τους πάρει μαζί του!
Δεν περιμένουμε λοιπόν τίποτα από την κρατική εξουσία. Μας δουλεύει και μάλιστα χοντρά. Ότι γίνει πρέπει να το κάνουμε μόνοι μας! Με τις μικρές ή μεγάλες δυνάμεις μας να προσπαθήσουμε ατομικά ο καθένας και όλοι μαζί να "καθαρίσουμε" ότι μπορούμε!
Το newsbomb.gr, μπαίνει από σήμερα μπροστά στον αγώνα, ζητώντας την βοήθειά σας! Όποιοι από εσάς έχετε στοιχεία για αρπαγή δημοσίου χρήματος, κατάχρηση εξουσίας, εκφοβισμό δημοσίων υπαλλήλων που θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους, ανεξήγητο πλουτισμό δημοσίων προσώπων και επιχειρηματιών που παίρνουν δημόσιο χρήμα, επικοινωνήστε μαζί μας!
Εμείς, θα κάνουμε τη δική μας δημοσιογραφική έρευνα και αφού βεβαιωθούμε ότι υπάρχει παρανομία και συγκεντρώσουμε δημοσιογραφικά στοιχεία θα αναλάβουμε να στείλουμε τον σχετικό φάκελο στον αρμόδιο εισαγγελέα αλλά και να δημοσιοποιήσουμε στο διαδίκτυο ονόματα, αριθμούς και διευθύνσεις!
Δεν αρκεί πια η μοιρολατρία και το "εδώ είναι Ελλάδα"! Δεν μας αξίζει τόση βρωμιά! Δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε τα παιδιά μας να ντρέπονται για μία χώρα "ξεφτίλα της Ευρώπης" που θα πρέπει να μισούν.
Περιμένουμε τις καταγγελίες σας- και υποσχόμαστε ότι κανένα προσωπικό σας στοιχείο δεν θα δημοσιοποιηθεί-. Τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε!

Στοιχεία επικοινωνίας για καταγγελίες προς newsbomb.gr:  info@newsbomb.dpg.gr

 http://www.newsbomb.gr