“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Στα ίχνη των Ελλήνων «Anonymous» οι αρχές;

Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι βρίσκονται στα ίχνη των χάκερς που έκαναν την επίθεση στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν κάνει λάθη. Η επίθεση φέρεται έγινε από τη χώρα μας, μέσω Σουηδίας, με τη χρήση ενός προγράμματος αλλοίωσης ηλεκτρονικού ίχνους, από ομάδα Ελλήνων χάκερς, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι εκπροσωπούν τους Anonymous.
Η ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης τέθηκε εκτός λειτουργίας από το πρωί μετά από «χτύπημα» χάκερς που υπέγραφαν ως «Anonymous» και ανέγραφαν τον μήνυμα «η Δικαιοσύνη έρχεται» στην πρώτη σελίδα του site. Ωστόσο, ας μας επιτραπεί να διατηρήσουμε ισχυρές αμφιβολίες για το αν θα κατορθώσουν οι αρχές να εντοπίσουν συγκεκριμένα άτομα, αφού οι τρόποιο διαφυγής που διαθέτουν οι έμπειροι χάκερς είναι πολλαπλοί…
Το μήνυμα των χάκερς εμφανίσθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης τα ξημερώματα, σε μαύρο φόντο, ενώ αναρτήθηκε και βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο οποίο γινόταν αναφορά στην οικονομική κρίση και τις συνέπειες της στον ελληνικό λαό.