“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

« ΟΧΙ »

Oι ώρες που ζούμε όλοι μας έχουν πλέον το διλημμα «Ζωή ή Θάνατος»! Εχουμε πλέον φτάσει μπροστά στη πιο δύσκολη στιγμή της Νεώτερης Ιστορίας μας!
Μια χούφτα τραπεζίτες και τοκογλύφοι, ζητάνε χωρίς ντροπή και χωρίς αιδώ, να υποκύψουμε στις πιο επέσχυντες απαιτήσεις που έγιναν ποτέ σε ελεύθερο και δημοκρατικό κράτος! Και αυτό επειδή μια άλλη χούφτα συμμορίτες,  πολιτικοί αυτή τη φορά, που μας εξαπατούσαν ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ με τη βοήθεια των εξαγορασμένων απο αυτούς Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, βυθίζοντάς μας σε μια χωματερή σκανδάλων, ασυλλόγιστων δανείων και σπαταλών φέρνοντάς μας μπροστά στην άκρη ενός γκρεμού και στην απόφαση ή να πηδήσουμε ή να υποκύψουμε!
Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ! ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ!

Εμείς, ο Λαός, η Νέα Ελλάδα, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ! Δεν θα δεχτούμε ΠΟΤΕ να συρθούμε σιδεροδέσμιοι στα ανάκτορα των τοκογλύφων και των τσιρακιών τους! Ο Ελληνικός Λαός δεν πρόκειται να δεχτεί να ξεπουλήσει την εθνική του Υπερηφάνια, επειδή κάποιοι του κατασπατάλησαν την περιουσία του! Και ο Ελληνικός Λαός είμαστε ΕΜΕΙΣ! ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

ΩΣ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ!

Ας το σκεφτούν πάρα πολύ καλά οι κύριοι αυτοί που αυτή τη στιγμή βρίσκονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην κυβέρνηση, τί θα υπογράψουν και πού! Δεν θα υπάρξει ΑΥΡΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟΎΣ! Ηδη το έχουν πάρει το μήνυμα αρκετοί απο τους βουλευτές που ανήκουν στα κόμματά τους οτι επειδή δεν πρόκειται να επανεκλεγούν ποτέ πλέον, με την πρώτη ευκαιρία θα βρεθούν μπροστά στην γκιλοτίνα του Ειδικού Δικαστηρίου!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ! ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΤΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ!

Γι αυτό τον λόγο, βροντοφωνάζουμε ΟΧΙ!

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΙ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!
ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ! ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΑΖΙ ΘΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ:

ΟΧΙ!

Με το χέρι στην καρδιά για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ