“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Το Harvard, ο Παπανδρέου και το ... μποζόνιο!!!

Καλή επιτυχία στο Harvard και στους φοιτητές του, τώρα που θα έχουν την υπέρτατη τύχη να απολαύσουν τις περισπούδαστες αναλύσεις του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου! Ενός Πρωθυπουργού, γνωστού στους Ελληνες για τις επιδόσεις του στο κανό, στην ποδηλασία και στο τζόκινγκ, ιδιαιτέρως όμως γνωστού, για τις άοκνες προσπάθειες του, στην ολοκληρωτική διάλυση της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας! Ενός πρώην Πρωθυπουργού, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με την πρώτη πτώση του από το ποδήλατο , και την φοβερή διάψευση της δευτέρας πτώσεώς του, με μακροσκελέστατη ανακοίνωση! Που ακούστηκε ξανά στον πλανήτη, διατελέσας Πρωθυπουργός, να απαντά σε μια εφημερίδα, με επίσημη ανακοίνωση του γραφείου του, αν έπεσε ή όχι από το ποδήλατο!!!
Ενός Πρωθυπουργού που δεν θα ξεχάσουμε τα πλάνα της εκπομπής «ΟΛΑ» από τις τρομερές προσπάθειές του να ευχηθεί «καλό Πάσχα» στους Ελληνες! Όταν χρειάστηκαν πέντε προσπάθειες για να τα καταφέρει τελικά!
(σ.σ. στις 11:29 : Κάποιοι ζητήσατε το βίντεο της εκπομπής "ΟΛΑ" και σας το παραθέτουμε)


Ενός Πρωθυπουργού που ορκίζεται με το αριστερό χέρι!!!


Ενός Πρωθυπουργού, που επί δυο χρόνια έδερνε τους Έλληνες με τα ΜΑΤ! Τόσο ξύλο που θα ζήλευε ακόμη κι ο Παπαδόπουλος!


Ενός Πρωθυπουργού, που από το «λεφτά υπάρχουν» κατάντησε την χώρα παρία της Ευρώπης!

Ενός Πρωθυπουργού που άλλα έλεγε, άλλα εννοούσε κι άλλα έκανε!!!

Επικοινώνησα σήμερα με δύο φίλους μου στο Harvard, οι οποίοι αδυνατούν να κατανοήσουν τι θα πει άραγε ο ΓΑΠ; Θα μιλήσει για τις … μεγάλες του επιτυχίες που κατέστρεψαν έναν ολόκληρο λαό και τον υπερχρέωσαν για τρεις γενεές τουλάχιστον; Θα μιλήσει για το δούλεμα που έριχνε στο λαό καθώς άλλα εξήγγειλε κι άλλα έκανε αργότερα; Θα μιλήσει για το πάρτι των κερδοσκόπων που στήθηκε κι εκείνος το αβαντάριζε με –τουλάχιστον- άστοχες χρονικά δηλώσεις του;
Θα αναλύσει την υπόθεση των CDS και των τζογαδόρων που στοιχημάτισαν στην πτώχευση της Ελλάδας; Η μήπως για την ... μεγάλη του επιτυχία να βάλει τον Παπακωνσταντίνου να υπογράψει εν κρυπτώ την μεγαλύτερη δανειακή σύμβαση που υπέγραψε ποτέ υπουργός στον πλανήτη; καλό θα είναι εκεί, να δώσει και συμβουλές στην … Obama administration , «πως ζαλίζεις τους υπουργούς και τους βουλευτές να υπογράφουν συμβάσεις που ΔΕΝ τις έχουν διαβάσει»!
Εκτός κι αν τον κάλεσαν να τους μιλήσει στο πλαίσιο κάποιου σεμιναρίου του Harvard, με τίτλο «Παράδειγμα προς αποφυγή»!!!! Τότε αλλάζει! Διότι ως γνωστόν οι Αμερικανοί αναλύουν όχι μόνο τα θετικά φαινόμενα αλλά κυρίως τα αρνητικά! Ισως να σκέφτονται οι άνθρωποι να του δώσουν μια έδρα «σπουδών προς αποφυγήν»!
Αλλιώς δεν εξηγείται!!! Πάντως, για να σοβαρευτώ επιτέλους μιας και μιλώ για έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε διάφορες Ελληνικές Κυβερνήσεις από τα ... γεννοφάσκια του, μπορεί το λόμπι που υποστηρίζει τον ΓΑΠ να κάνει τεράστιες προσπάθειες για να τον σηκώσει στα χέρια και να τον ξαναβάλει στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος, αλλά όπως δείχνει η πρόσφατη Ελληνική ιστορία, ηγέτες που εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό μπορεί να είχαν κάποια δεύτερη και τρίτη ευκαιρία! Ηγέτες όμως που τον εξαπάτησαν και συνάμα τον εξαθλίωσαν, μπήκαν άπαξ δια παντώς στο χρονοντούλαπο της ιστορίας! Και στο χρονοντούλαπο αυτό μπήκε ήδη ο ΓΑΠ, και ότι και να κάνουν οι λομπίστες του, τύπου Αλεξ Ρόντος, ο ΓΑΠ θα παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος της ζωής του, είτε τον προσλάβει το Harvard, είτε η NASA, είτε τον κάνουν διευθυντή στο CERN για να παρατηρεί το ... μποζόνιο!!!!  aegeantimes