“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Αποκάλυψη Καμμένου: "ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ μου είπε πως η λίστα είναι στημένη ιστορία"!

Δήλωση - "βόμβα" του Πάνου Καμμένου στη Βουλή! Έγγραφη απάντηση του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ, Στέλιου Στασινόπουλου , με την οποία ενημερώνει ότι ουδεμία λίστα στην οποία να αναγράφεται το όνομα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων τηρείται στην εν λόγω υπηρεσία, επικαλέστηκε, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λέγοντας ότι ο κ. Στασινόπουλος του είπε ότι η υπόθεση με τη λίστα με τα ονόματα των 36 πολιτικών προσώπων είναι μια στημένη ιστορία!
Ο κ. Καμμένος, με μια αιχμηρή παρέμβαση, κατηγόρησε τον κ. Βενιζέλο ότι πήρε στο σπίτι του τη λίστα με τα 1.990 ονόματα εκείνων που έβγαλαν χρήματα στην Ελβετία, αντί να την καταθέσει για έλεγχο, όπως έγινε σε άλλες χώρες και, όταν αποκαλύφθηκε ότι την έχει, την πήγε στον πρωθυπουργό σαν το παιδάκι που έκλεψε τη μαρμελάδα. Αναρωτήθηκε, επίσης, πώς και ο τέως διοικητής του ΣΔΟΕ, ενώ είχε στα χέρια του το υλικό, κατ΄εντολή του κ. Βενιζέλου το απέκρυψε.
Οι αποκαλύψεις για τη διαδρομή της λίστας Λαγκάρντ, γνωστή και ως λίστα Φαλσιάνι, προκάλεσαν αναφορές κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, για την αποζημίωση συμμετοχής των δικαστικών αντιπροσώπων στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. «Όσοι ευθύνονται, να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν», ανέφερε, για τις άδηλες καταθέσεις, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χαράλαμπος Αθανασίου, προσθέτοντας, όμως, ότι «αυτό είναι άλλο και άλλο είναι η ανάγκη για επισταμένη έρευνα, ώστε οι ένοχοι να μην απαλλάσσονται, ελλείψει επαρκούς προανακριτικού υλικού ή να θίγονται υπολήψεις». «Το τεκμήριο της αθωότητας είναι κατάκτηση της Δημοκρατίας και του νομικού πολιτισμού», υπογράμμισε ο κ. Αθανασίου....... makeleio.gr
eglimatikotita