“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ...ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!!

Το πείραμα....
Η φωτογραφία με την λεζάντα που την συνοδεύει, είναι από την σημερινή, ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ. Δεν θέλω να σχολιάσω τα λεγόμενα του κ. Σόϊμπλε, επειδή οι φτηνές και πρόστυχες απειλές ταιριάζουν στους φοβισμένους. Όμως θέλω να επισημάνω ότι η Γερμανία τρέμει για τα αποτελέσματα των εκλογών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Γαλλία. Τρέμει επειδή θίγονται τα συμφέροντά της. Τρέμει επειδή τα ελληνικά πειραματόζωα αντιδρούν. Το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου θα στείλει στην Γερμανία  κάποιο μήνυμα. Αν την Κυριακή επικρατήσουν οι μνημονιακές δυνάμεις, το μήνυμα που θα στείλουν οι Έλληνες ψηφοφόροι-πειραματόζωα προς την τρόϊκα και τα αφεντικά της, τους Γερμανούς, είναι ότι «ακόμα αντέχουμε, συνεχίστε την πολιτική που μας διέλυσε, βαράτε κι΄ άλλο, εμείς το δεχόμαστε»
Αν όμως οι Έλληνες αποφασίσουν να αντιδράσουν και καταψηφίσουν μαζικά τα κόμματα του μνημονίου, τότε τόσο η τρόϊκα όσο και η Γερμανία θα καταλάβουν ότι τα ελληνικά πειραματόζωα άνοιξαν την πόρτα του κλουβιού τους,  έφυγαν και το πείραμα απέτυχε. Τα πράγματα λοιπόν είναι απλά, πολύ απλά. Αν πούμε ναι στα μνημονιακά κόμματα, το πείραμα συνεχίζεται, και όλοι γνωρίζουν ποιο είναι το τέλος κάθε πειραματόζωου.
Αν πούμε όχι στα μνημονιακά κόμματα, το πείραμα διακόπτεται και τα πειραματόζωα επιβιώνουν. Η  Γερμανία θέλει πειράματα με ανθρώπους, όπως στους παγκοσμίους πολέμους. Εμείς τί θέλουμε;;; και αυτό έχει σημασία.

Η απόφαση δική σας.

Τάσος Καρ.

filotimia