“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΑΥΤΟ; ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ;

Ανάπτυξη  και ιρανικού πολεμικού ναυτικού στη Μεσόγειο
σ.σ. Έχουμε λοιπόν, Αμερικανούς, Ρώσους, Γάλλους, Βρετανούς, Ισραηλινούς, Τούρκους, Σύριους, Κυπρίους, Έλληνες και Ιρανούς.
Το Ιράν θα αναπτύξει στόλο πολεμικών πλοίων στη Μεσόγειο Θάλασσα, την είδηση μεταδίδει, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, το ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA Novosti (RA) επικαλούμενο δήλωση του Αρχηγού Ναυτικού του Ιράν, Υποναυάρχου Habibollah Sayyari. 
Σε δήλωση του στο ιρανικό Press TV, o Sayyari δήλωσε πως τα πολεμικά πλοία του 24ου Στόλου θα περιπολούν γα τρεις μήνες στα βόρεια του Ινδικού Ωκεανού, στο Κόλπο του Αντεν, στην Ερυθρά Θάλασσα, τη Διώρυγα Σουέζ και την Μεσόγειο Θάλασσα και θα καταπλεύσουν ως τις χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας. 
Συμπλήρωσε πως τα πολεμικά πλοία τους 23ου Στόλου θα επιστρέψουν στο Ιράν τον επόμενο μήνα. Αναφερόμενος στη πρόσφατη άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού, με την ονομασία Veryat 91, ο Sayyari είπε πως η άσκηση έδειξε τις ναυτικές δυνατότητες του Ιράν, και την ικανότητα του να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε απειλή θα ήταν εναντίον της Ισλαμικής Δημοκρατίας. Πηγή