“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Δασκάλα στη Φλώρινα αρνήθηκε να βραβευθεί από βουλευτή της ΝΔ

Ποια είναι η Χαρά Νικοπούλου, η δασκάλα που αρνήθηκε να βραβευθεί από βουλευτή της ΝΔ και τον αποκάλεσε προδότη (Vid)
"Δεν μπορώ να πάρω μία πλακέτα από έναν βουλευτή που έχει υπογράψει το ΦΕΚ 240 που παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας", είπε η δασκάλα από τον Έβρο, Χαρά Νικοπούλου και αρνήθηκε να παραλάβει τιμητική πλακέτα από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα Στάθη Κωνσταντινίδη. Η Χαρά Νικοπούλου ήταν από τα τιμώμενα πρόσωπα σε εκδήλωση του δήμου Αμυνταίου στη Φλώρινα προς τιμήν των προσώπων που προσέφεραν και προσφέρουν στην Ελλάδα αλλά και στην ορεινή Τ.Κ. Κέλλης του Δήμου Αμυνταίου.
Όπως δημοσιεύει το eperiskopio, η δήλωση της δασκάλας σκόρπισε κατ' αρχάς την αμηχανία και στη συνέχεια εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων στην κατάμεστη αίθουσα της Κοινότητας.
Ο βουλευτής της ΝΔ Σ. Κωνσταντινίδης αντέδρασε αποκαλώντας την "χρυσαυγίτισα".
Αργότερα, με δάκρυα στα μάτια, η κ. Νικοπούλου είπε το παράπονο της στον Στρατηγό, Φράγκο Φραγκούλη: "Ρίχτηκε πάνω μου όλη η Τουρκιά, ε, όχι και οι δικοί μας".
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου 2013, με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Κέλλης σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου, όπου τιμήθηκαν, εκτός της Χαράς Νικοπούλου, οι Δασκάλες Καραλή Σβάρνα Αρσινόη, Σταγγόλη Ανδρονίκη και Αλεξανδρή Ρούλα, η Ένωση Επιστημόνων Γυναικών Αθηνών, οι μαθητές που πέτυχαν στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές καθώς και ο τ. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φράγκος Φραγκούλης, ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης. news247.gr