“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

«Βόμβα» Πολύδωρα για άνοιγμα στη Χρυσή Αυγή

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, Βύρων Πολύδωρας ταράζει τα νερά στη λεωφόρο Συγγρού, επιχειρηματολογώντας υπέρ του ανοίγματος προς την Χρυσή Αυγή. Πριν καλά-καλά ηρεμήσουν τα πνεύματα από τις δηλώσεις των κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη που υποστήριξαν ότι για τη σημερινή καταστροφή ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ο κ.Πολύδωρας, παραχωρώντας συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό (RealFM) χαρακτήρισε «σωστή αλλά άκαιρη» τη δήλωση του κ.Βορίδη. Αναφερόμενος στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ ο κ. Πολύδωρας υπογράμμισε ότι «κάνουμε τη συνεργασία υπό το δίκαιο της ανάγκης» ενώ πρόσθεσε ότι εκείνο που τον ενοχλεί είναι η στάση της τρόικας.
«Βιάζουν την λογική μας και παραβιάζουν τους κανόνες της λογικής. Δεν μπορεί να ομολογούν ότι έπεσαν έξω στην εκτίμηση της ύφεσης και εμείς να συνεχίζουμε. Αυτό είναι παράλογο και τυραννικό», τόνισε χαρακτηριστικά.
Eρωτηθείς αν θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία ακόμα και με την Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε επί λέξη... «Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκ. και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης».
Σημειώνεται ότι μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν στο ΠΑΣΟΚ οι δηλώσεις του κ.Βορίδη, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που ήταν και ο κύριος αντίπαλος του Ανδρέα Παπανδρέου την εποχή εκείνη, επιχείρησε να ρίξει τους τόνους, με ανάρτησή του στο Facebook:
«Σίγουρα δεν είναι σήμερα η ώρα να ανασκαλεύουμε το παρελθόν. Η ιστορία θα απονείμει δικαιοσύνη σε όλους. Άλλωστε ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω». dealnews.gr