“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Εξαιρούν από την κινητικότητα τα δικά τους παιδιά!

Την ίδια ώρα που χιλιάδες άνθρωποι από το Δημόσιο μένουν στο δρόμο, οι κυβερνώντες προκαλούν και μάλιστα απροκάλυπτα, σώζοντας τα δικά τους παιδιά! Εξαιρούν από την κινητικότητα τα δικά τους παιδιά!
Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, με μια διάταξη αφήνουν εκτός κινητικότητας εκείνους τους υπαλλήλους που είναι αποσπασμένοι στα υπουργεία! Κάθε βουλευτής έχει δικαίωμα να απασχολεί έως και τέσσερις συνεργάτες αποσπασμένους από υπηρεσίες του Δημοσίου.

Επίσης, εκτός μένουν και οι υπάλληλοι που είναι αποσπασμένοι σε βουλευτικά και κομματικά γραφεία! Παρά τις πομπώδεις και βαρύγδουπες δηλώσεις του πρωθυπουργού και των υπουργών του για τέλος στο πελατειακό κράτος, η πραγματικότητα άλλα δείχνει!

 Η συγκεκριμένη διάταξη μπήκε μεταξύ των προαπαιτούμενων για την εκταμίευση της δόσης, που εξαιρεί από την κινητικότητα εκείνους τους δημόσιους υπαλλήλους που έχουν αποσπαστεί σε υπουργικά γραφεία.

 Συγκεκριμένα είναι η διάταξη στο άρθρο 90 παράγραφος 2.

Κάθε βουλευτής έχει δικαίωμα να απασχολεί έως και τέσσερις συνεργάτες αποσπασμένους από υπηρεσίες του Δημοσίου, ενώ μεγάλο αριθμό υπαλλήλων απασχολούν οι κοινοβουλευτικές ομάδες. epikaira.gr