“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ...ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ!

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ, ΩΣ ΣΗΜΑ ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
Ούτε αυτά, θα μας τα πούν! Μήν τυχόν και... "βγούμε απο τα ρούχα μας"! Και όμως συμβαίνουν στην Ευρώπη και μάλιστα στην μάλλον "χαλαρή" Ελβετία, που τελευταίως στοχοποιείται - επειδή"κλωτσάει"! -  όλο και περισσότερο, απο τους μουσουλμάνους. (ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΟΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, "ΚΟΒΟΝΤΑΙ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ, ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ; ΜΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΟΒΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!)

Ως γνωστόν η αεροπορική εταιρεία της, η "SwissAir", απο δεκαετιών έχει επιλέξει σαν σήματης στα αεροπλάνα, τον Χριστιανικό Σταυρό. Να σας ενημερώσουμε επίσης και εδώ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και μακάρι να είχαμε και εδώ τέτοιες πρωτοβουλίες και αποφάσεις "ιθυνόντων" και "αρμοδίων", ότι ελήφθη απόφαση να προστεθεί στον Χριστιανικό Σταυρό και η φράση " ο Σταυρός είναι πλεονέκτημα"!!! (΄Αντε πέστε το εδώ, μόνον έτσι για "ιδέα", να ξεσηκωθούν όλες οι αριστερές "πέτρες" και κουκουέδικες "κοτρώνες"!).

Δεν "πρόφθασαν" να τελειώσουν τον σχεδιασμό τους, οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας εκεί, οιμουσουλμάνοι άρχισαν αμέσως τις απειλές και τις προκλητικές δηλώσεις!

Στήν εφημερίδα "Der Sonntag", ένας τουρκικής καταγωγής(!) φονταμενταλιστής "δημοσιογράφος", ονόματι Μπαϋζάλ, έσπευσε να πεί πώς, η πρόταση αυτή, αποτελεί "προκλητική επίθεση εναντίον όλων των μουσουλμάνων"!!! Στήν εφημερίδα "Aargauer Zeitung", ένας ισλαμιστής εξτρεμιστής ονόματι Ίβ.Πέτρουσιτς, είπε ότι, "τί επιμένουν στον σταυρό, ένα σύμβολο που οι άνθρωποι, δεν πιστεύουν πλέον"!!! (Έτσι σου είπαν να λές, ανεγκέφαλε;)

Επειδή οι Ελβετοί είναι ένας λαός, που ακόμα με νύχια και με δόντια αντιστέκονται στην μουσουλμανική εισβολή και λαίλαπα, έχουν "μπεί στο μάτι του κυκλώνος", κάθε λογής και τύπου "σέκτας" ακραίων μουσουλμανικών στοιχείων, που βλέπουν ότι, δεν τους "περνάνε" τα κόλπα που κάνουν αλλού...

Άς πάρουμε λοιπόν, μία 'γεύση' απο Ελβετία, άς βγάλλουμε τα συμπεράσματά μας και άς αναθεωρήσουμε τις όποιες "ανοχές" μας, ή "περιθώρια" ή "ευελιξίες" τυχόν, μας απέμειναν, γιατί η μουσουλμανική και λαθρομεταναστευτική "θηλιά στενεύει"...

"Ιωάννης Καποδίστριας"