“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Πολιτικό Τηλεγράφημα, μπαλώνοντας τα δίκτυα της ζωής μας.

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ
Δεν θα χρειασθεί να καταθέσετε άλλη φορά πρόταση ΜΟΜΦΗΣ γιατί εκ των πραγμάτων θα βρεθεί η ΜΟΡΦΗ που θα κλείσει την πόρτα του τρελοκομείου που άνοιξε ο λόγος του “αλήστου” μνήμης πολιτικού Καραμανλή Α΄. Δυστυχώς ο ΚΟΜΠΑΣΜΟΣ αρρωσταίνει πρώτα τους πολιτικούς και μετά τον Λαό. Τώρα που μάθαμε ότι οι επόμενες εκλογές θα γίνουν το 2016 άραγε ησυχάσαμε;;; Με ποιο ισχυρό επιχείρημα μπορείτε να αποκλείσετε το ενδεχόμενο ότι οι εκλογές δεν θα γίνουν αύριο;; Στην Δημοκρατία λέτε ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα και συμφωνούμε. Υπάρχουν όμως σήμερα έξοδοι κινδύνου σε αυτήν ;;

Η ΕΛΠΙΔΑ πεθαίνει πάντα τελευταία, αφού πρώτα  τελειώσουν βιολογικά οι ψεύτες και οι απατεώνες που κατέστρεψαν τις ζωές των Ελλήνων που έπρεπε να γεννηθούν και όμως δεν γεννήθηκαν και δεν αναγεννήθηκαν.

Αν αγωνίζεσθε να θάψετε την Ψευτο-Ελλάδα της λαμογιάς και της βρωμιάς ορθώς πράττεται. Προσέξτε όμως να μην σαν πάρουν τα χώματα του τάφου.
Όμως η ΕΛΛΑΔΑ της ψυχής μας δεν χρειάζεται νεκροθάφτες γιατί λούζεται μέσα στο ΦΩΣ της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ της παλιγγενεσίας του 1821  μας οδήγησε στο επόμενο πολιτικό-θρησκευτικό γεγονός που είναι η σημερινή ΣΤΑΥΡΩΣΗ της και η Αποκαθήλωση της για να  πάμε ίσια με φόρα  στην πνευματική ΑΝΑΣΤΑΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ για αυτό και σήμερα κυοφορείται γεωπολιτικά με πόνους τοκετού.

ΟΜΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ έστω και με καισαρική και τα εκτρώματα που σκέπτονται την έκτρωση της ας επιλέξουν τινί τρόπω θα αναγραφούν στην ιστορία της.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ