“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Στόκος η βόμβα κατά Ερντογάν

Κάτι σαν ''στόκος'' για τζάμια και σύρματα ήταν τελικά η  ''βόμβα'' κατά Ερντογάν, όπως προκύπτει από δήλωση του  Τούρκου Υπουργού Εσωτερικών, Γκιουλέρ, σχετικά με  το θέμα του ''βομβιστή αυτοκτονίας'', ο οποίος  δεν τραυματίστηκε, ενώ έχει ψυχολογικά προβλήματα.
Όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του τουρκικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Anadolu, αναφορικά με το θέμα του «ύποπτου» ως ''βομβιστή αυτοκτονίας'' ( «ζωντανή βόμβα»)  μπροστά στην Πρωθυπουργία της Τουρκιας , γράφει ότι ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών, κ. Μουαμέρ Γκιουλέρ, απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το θέμα και υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα «ζωντανής βόμβας», είπε:  
«Σε άτομο που περνούσε από τη Λεωφόρο Βεκιαλετλέρ, μπροστά από την πρωθυπουργία στην Άγκυρα, βρέθηκαν, κατά τρόπο που φαίνονταν, κάποια υλικά επάνω του που έμοιαζαν με στόκο που χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση υαλοπινάκων και με σύρματα και φαίνονταν σαν εκρηκτικά. Οι άνδρες ασφαλείας στο σημείο είχαν λάβει κάποια καταγγελία. Ο ίδιος, πριν από 5-6 λεπτά, είχε καταγγείλει τον ίδιο του τον εαυτό και ότι θα γίνει μια τέτοια ενέργεια, εξηγώντας τη δική του περιβολή. Οι άνδρες της ασφάλειας, που ήταν σε επιφυλακή, τον συνέλαβαν και τον ακινητοποίησαν. Δεν υπάρχει κάποια ζωντανή βόμβα, υπολογίζουμε ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα. Οι Αρχές εξετάζουν τις λεπτομέρειες, αλλά δεν τίθεται θέμα ούτε ζωντανής βόμβας, ούτε θέμα τραυματισμού. Ενδέχεται η Ασφάλεια να έριξε στον αέρα».
Σε ερώτηση εάν ο συλληφθείς έχει σχέση με κάποια οργάνωση, ο κ. Γκιουλέρ, είπε «Όχι, όχι. Σίγουρα δεν έχει καμία σχέση». onalert.gr