“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Τώρα είναι ξεκάθαρη η μάχη:"Η με το Χριστό ή με το διάβολο.."

Όσο εσείς θα λέτε τα εύκολα και πολλά "ναί" που αφορούν βεβαίως το λαό και ελάχιστα σας "ακουμπούν", τόσο θα ξεδιαλύνεται το τοπίο..Ευτυχώς ή δυστυχώς φτάνουμε σε ένα σημείο όπου δίδονται οι απαντήσεις...Οι οσφυοκάμπτες, οι ακόλουθοι, οι "κομματικοί" πολίτες θα ακολουθήσουν τους λύκους (που πέταξαν τις προβειές τους)...Οι ανεξάρτητοι, οι αληθινοί Έλληνες θα κρατήσουν στάση μακριά από δαύτους, αληθινή, ειλικρινή, στάση υπομονής και ζωής, αναζητώντας κάθε φορά τον τρόπο να δράσουν όσο μπορούν καλύτερα.

Οι Έλληνες φτάνουν πλέον στο σημείο "μηδέν", όπου αποφασίζουν αν θα είναι με το μέρος των προδοτών της χώρας για ένα κομμάτι ψωμί ή εάν θα πούν τα μεγάλα Όχι..Ο Ελληνισμός δέχεται όσους μετανοούν και καρτερά..Καρτερά για την στιγμή που θα δοθεί το έναυσμα της ανόδου, του φωτός, να πάρουν τα πράγματα τη "θέση" τους...Ήρθε η ώρα να φανεί ποιός κουβαλάει στα στέρνα του καθαρά Ελληνική ψυχή και ποιός κουβαλάει μέσα του μίασμα διαφθοράς και υλιστικής θεωρήσεως των πάντων...

Η ώρα φτάνει να πούμε τα ναί και τα ΟΧΙ. Καλό είναι να είμαστε έτοιμοι και να ξέρουμε πού θα συστρατευθούμε και πώς θα αντιδράσουμε στα μελλούμενα. Ας είμαστε δυνατοί, ας έχουμε Πίστη και ας ξέρουμε πως για τον καλό άνθρωπο, το μέλλον είναι πάντα φωτεινό, ακόμα κι αν είναι δύσκολο κι ανηφορικό..

Είναι αυτό που έλεγε  Γέροντας για την εποχή μας... "Τώρα είναι ξεκάθαρη η μάχη : Ή με το Χριστό ή με το διάβολο.."

Με τιμή,
Πελασγός

Κέντρο Πληροφόρησης ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ