“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Το "φωτογραφικό άλμπουμ" των "τούρκων βουλευτών" της Θράκης που όλοι τώρα... ανακαλύπτουν

Όλοι τώρα παριστάνουν τους έκπληκτους και τους εκνευρισμένους για όσα γίνονται στην Θράκη. Ειδικά οι εκπρόσωποι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που εμφανίζονται οργίλοι στα τηλεοπτικά παράθυρα προκαλούν όχι γέλιο, αλλά μάλλον θλίψη. Δεν είχαν ακούσει …τίποτα για το φόνο. Δεν είχαν στις κοινοβουλευτικές τους ομάδες βουλευτές που δήλωναν τούρκοι μέσα στο κοινοβούλιο. Δεν είχαν ξαναδεί αφίσες γραμμένες στα τουρκικά στην Θράκη. Τα γράφουμε όλα αυτά γιατί δυστυχώς το θέμα Θράκη το αγγίζουν όχι για την ουσία του προβλήματος και των κινδύνων αλλά μόνο και μόνο για να το χρησιμοποιήσουν ως όπλο στην προεκλογική αντιπαράθεση των εκλογών που έρχονται. 

Όχι δεν είναι ο Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ μόνο το πρόβλημα . Ίσως αυτός να είναι και το μικρότερο. Ας “φρεσκάρουμε” λοιπόν την μνήμη των …οργισμένων εθνοπατέρων, πολιτευτών και επίδοξων ευρωβουλευτών που τα τελευταία 24ωρα παρελαύνουν από την μικρή οθόνη με …πλεόνασμα πατριωτισμού.

Ιδού ένα μικρό “άλμπουμ” απ΄ όσα υποτίθεται δεν γνώριζαν και τώρα…έκπληκτοι ανακαλύπτουν. Εμείς πάλι απλά αναζητήσαμε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες. Διαπιστώσαμε ότι για τους περισσότερους μειονοτικούς βουλευτές υπήρχαν φωτογραφίες μόνο με Τούρκους πολιτικούς και αξιωματούχους. 

Η πρώτη φωτογραφία στην κορυφή είναι ενδεικτική. Ο κ.Χατζηοσμάν του ΠΑΣΟΚ κρατά με προσοχή την ομπρέλα για να μην βραχεί ο Τούρκος πρέσβης. Πίσω του ακολουθούν ο απερχόμενος και ο νυν πρόξενος της Κομοτηνής.