“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη, Κόρινθο και Καλαμάτα, λόγω Eurogroup

Ειρηνική συγκέντρωση πολιτών, με αίτημα «την έξοδο από τη λιτότητα και τα μνημόνια», και με στόχο την έκφραση αλληλεγγύης στις ελληνικές θέσεις, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους εταίρους, πραγματοποιήθηκε απόψε στο Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη.
Παρά το ψύχος, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο σημείο καταλαμβάνοντας όλο το χώρο μπροστά στο Λευκό Πύργο, κρατώντας πανό, με συνθήματα υποστήριξης των ελληνικών αιτημάτων.
Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η γ΄ αντιπρόεδρος της Βουλής, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας.
Μετά τις 6.30 το απόγευμα, έκλεισε η παραλιακή λεωφόρος Νίκης, στο ύψος του Λευκού Πύργου, ενώ με δυσκολία εξαιτίας της μαζικής προσέλευσης του κόσμου διεξάγονταν η κυκλοφορία των οχημάτων στις παράπλευρες οδούς.
Εκατοντάδες πολίτες με πρόσκληση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, συγκεντρώθηκαν επίσης στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης, στα Περιβολάκια της Κορίνθου, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, αλλά και σε άλλες πόλεις της Πελοποννήσου.
Πηγή: ΑΜΠΕ
infognomonpolitics.blogspot.gr