“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

“δεκαπέντε συγγνώμη” “οκτακόσιες ταπεινώσεις” και ένα ΚΑΡΤΟ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ;

Φώτο Ελένη Παναρίτη από www.star.gr
Έλενα … με τα λεγόμενα σου μοιάζεις να προσεγγίζεις μια αλήθεια την οποία την λες φωναχτά   αν και εμείς εδώ στην μητέρα Πατρίδα το νοιώθουμε  για τα καλά εδώ και πέντε και βάλε μνημονιακά χρόνια.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, η κ. Παναρίτη τόνισε ότι «αυτή τη στιγμή θα υπάρξει λύση, αλλά θέλουν να τη δώσουν τη λύση αφού πρώτα πούμε δεκαπέντε “συγγνώμη” και υποστούμε οκτακόσιες ταπεινώσεις».

«Εγώ έδινα επί 15 χρόνια δάνεια σε χώρες, δεν έχω συμπεριφερθεί με τέτοια απαξίωση σε πελάτη», ανέφερε η σύμβουλος του Γιάννη Βαρουφάκη για τη συμπεριφορά των εταίρων. Μάλιστα, έκανε λόγο για προσπάθεια ταπείνωσης της Ελλάδας από τους εταίρους κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων¨ http://www.iefimerida.gr/ 06|03|2015 13:16

Προσωπικά κ. Παναρίτη πιστεύω ότι και 100 συγγνώμη και αν ζητήσουμε και έστω να κάνουμε στους τοκογλύφους  1000 μετάνοιες καμιά τελική επίλυση του μεγάλου επαχθούς χρέους που μας φόρτωσαν  στις πλάτες μας δεν θα βρεθεί….

Αν πρώτα δεν μας ¨καρτο - σφραγίσουν¨  ¨απομυρώσουν¨  όλους μας εδώ στην Ορθόδοξη Ελλάδα από την ¨Σφραγίδα Δωρεά του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ¨ που λαμβάνουμε με το Βάπτισμα. 

 Economist: Η Ελλάδα ξεμένει από χρήματα και χρόνο

Φώτο από http://www.newmoney.gr/

Η Ελλάδα μπορεί να λένε και να μας εκβιάζουν ότι ξεμένει από ΧΡΗΜΑ

Αλλά ποτέ η ΕΛΛΑΔΑ  δεν πρόκειται να ξεμείνει από ΧΡΟΝΟΥΣ και ΠΝΕΥΜΑ.

Όπως σημειώσατε στην παραπάνω συνέντευξη σας…

¨Ωστόσο, ζήτησε (η κ. Παναρίτη)  συνεργασία «όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη, γιατί μπορεί στα λόγια μπορεί να μας πουν “ναι, μια χαρά είσαστε” και ο κ. Ντράγκι να τραβάει πάλι το χαλί κάτω από τα πόδια μας χωρίς να το πει σε κανέναν. Να, χθες μας έδωσε μισό δισ. στο ELA να το κάνουμε τι ακριβώς; ¨  www.iefimerida.gr

Τόλμα “ωραία Ελένη”  σαν γνώστης των γεωπολιτικών και γεωοικονομικών παίγνιων της Νέας Εποχής να πεις στον Ντράγκι και το σινάφι του να κρατήσουν το μισό δις.  και όταν χρειαστούν, που θα χρειαστούν πολύ σύντομα… ΧΡΟΝΟ και ΠΝΕΥΜΑ να έρθουν εδώ που  χαρίζονται  ΔΩΡΕΑ.   

Παρασκευή Β΄ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας