“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Δεν έχουν τι να κάνουν τα λεφτά: Η νέα μόδα στους σουπερπλούσιους είναι καταρράκτες στα γιοτ τους

Σχόλιο Θ.Π.: Ψαλ. 38,7  μέντοιγε ἐν εἰκόνι διαπορεύεται ἄνθρωπος, πλὴν μάτην ταράσσεται· θησαυρίζει καὶ οὐ γινώσκει τίνι συνάξει αὐτά.
Ψαλ. 38,7   Πράγματι σαν μια σκιώδης εικών, που εντός ολίγου σβήνει, πορεύεται ο άνθρωπος δια μέσου του ορατού αυτού κόσμου. Δεν θέλει όμως να παραδεχθή αυτήν την αλήθειαν, δια τούτο ταράσσεται και κοπιάζει και μοχθεί. Θησαυρίζει και δεν γνωρίζει εις ποίον θα αφήση τους θησαυρούς του, όταν θα αποθάνη.
Οι δισεκατομμυριούχοι ζητούν όλο και περισσότερα έξτρα στα σούπερ γιοτ τους και βέβαια έχουν πάντα έναν καλό λόγο για να το κάνουν.
Τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με πηγές της αγοράς των γιοτ, οι πλούσιοι του πλανήτη επιθυμούν πλωτά παλάτια, για να κάνουν την διαμονή στα γιοτ, τόσο των ιδίων όσο και των καλεσμένων τους, όλο και πιο βολική.
Αυτό που ζητούν οι πλούσιοι από τους σχεδιαστές και κατασκευαστές γιοτ, είναι μεγαλύτερες πισίνες, με τέτοια θέση, ώστε να φαίνεται πως η θάλασσα είναι η προέκτασή της πισίνας καθώς και πολυτέλεια, που μπροστά της ξενοδοχεία 5 αστέρων ωχριούν. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ