“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Κόρη μου ΕΛΛΑΔΑ δεν είδες εφιάλτη... την Προδοσία ξαναείδες

Η στεγνή πραγματικότητα τους δίνει στεγνά στον Λαό που θα περιτριγυρίζει  τις επόμενες  μέρες την Βουλή.
¨Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ελλάδας θα αποτύχει, προειδοποιεί το Βusiness Insider, παρακολουθώντας στενά τις ραγδαίες εξελίξεις που αφορούν στο ελληνικό ζήτημα.
Όπως επισημαίνει, η νέα συμφωνία για την Ελλάδα είναι καταδικασμένη να αποτύχει γιατί το νέο σχεδιαζόμενο πρόγραμμα στήριξης της χώρας δεν διαφέρει πολύ - από πλευράς δομής - από τα δύο προηγούμενα πακέτα διάσωσης που έλαβε η χώρα (το 2010 και το 2012). 

Η βούληση των Ελλήνων να παραμείνει η χώρα τους στο ευρώ δεν συγκίνησε τους Ευρωπαίους, οι οποίοι δεν προσέφεραν μια καλή συμφωνία για τη μελλοντική χρηματοδότηση της χώρας.
Εάν η Ελλάδα επιθυμεί να παραμείνει στο ευρώ, μόνο αυτή τη συμφωνία μπορεί να αποδεχθεί.

Όπως τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα, ο κίνδυνος κατάρρευσης της συμφωνίας που επετεύχθη στη Σύνοδο της Κυριακής είναι ορατός, για τους εξής λόγους:

-Η Ελλάδα έχει αποτύχει πολλές φορές να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις

-Η Ελλάδα είναι μια χώρα με υπέρογκο χρέος και χωρίς ανάπτυξη

-Η παραγωγή πρωτογενούς πλεονάσματος είναι μια διαδικασία εξαιρετικά επώδυνη¨http://www.bankingnews.gr/15/07/2015 - 20:25

Οι Γερμανοί έρχονται για την ¨ χαριστική βολή¨... η Καισαριανή, το Δίστομο, τα Καλάβρυτα, το Βιάνο της Κρήτης κ.α δεν τους έφτασαν.

Όπως αναφέρει η σημερινή έκδοση της »Deutsche Wirtschafts Nachrichten» Της Frances Coppola

«Η ταπείνωση της Ελλάδα κατά τη σύνοδο κορυφής δεν ήταν ένα ατύχημα. Είναι μέρος του προγράμματος που επιδιώκει από καιρό ο Βόλφγκανγκ : Ο ίδιος θεωρεί ότι η ΕΕ στη σημερινή της μορφή είναι μη-λειτουργική. Ο ίδιος δεσμεύεται να δημιουργήσει μια στενή πολιτική ένωση. Αυτό είναι δυνατό μόνο με επιλεγμένες χώρες. Στο τέλος θα φανεί ποιες απ’ αυτές ταιριάζουν με τη Γερμανία και ποιες όχι. Το Grexit είναι ήδη προγραμματισμένο. Θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες-μέλη. Το τραπεζομάντιλο κόβεται. Αμετάκλητα.» http://hellasforce.com/15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ των πολιτικών μας…

¨Τα προϊόντα υγιεινής της εμμήνου ρύσης θεωρούνται πλέον μη ουσιώδη ή είδη πολυτελείας… (ΦΠΑ 23%) Δεν ξέρω ποιος ανισσόροπος το πρότεινε αυτό…

Είναι άδικο να μεροληπτούν και να κερδίζουν από τα σώματα μας. Είναι άδικο να φέρουν σε οικονομικά μειονεκτική θέση τις γυναίκες εξαιτίας του αναπαραγωγικού τους ρόλου.

Τα προϊόντα αυτά ΔΕΝ είναι προαιρετικά. Είναι απαραίτητο και ουσιαστικό στοιχείο μιας κανονικής, δημόσιας ζωής. Που είναι τα φεμινιστικά κινήματα; που είναι οι γυναικείες οργανώσεις; ¨ ThW http://olympia.gr/ Posted by olympiada στο Ιουλίου 15, 2015

Ο Εφιάλτης θέλετε δεν θέλετε τελειώνει,,, όμως η Ευρωπαϊκή Πολιτική Ιστορία των τελευταίων ετών δεν πρόκειται να γραφεί σε χαρτί αλλά σε ¨πανιά¨.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας