“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Ξεκίνησε ήδη η “Ελληνική Παγκοσμιοποίηση”

Φώτο από www.facebook.com Δοκιμασίες Το Διαβατήριο Του Παράδεισου
Σε λίγες μέρες όλες οι αναζητήσεις θα ξεκινούν με το γράμμα Α. Η Google αλλάζει σε Alphabet! Και εγένετο Alphabet!
¨Άρχισε ως μηχανή αναζήτησης και με το πέρασμα του χρόνου επεκτάθηκε σε drones, φαρμακευτικά προϊόντα και άλλους τομείς – κανένας από τους οποίους δεν είναι ιδιαίτερα κερδοφόρος. Και τώρα η Google αναδιοργανώνεται υπό νέο τίτλο – Alphabet – και διαχωρίζει τις κερδοφόρες επιχειρήσεις της από εκείνες στις οποίες προέχει η καινοτομία και όχι τα κέρδη.
«Η γέννηση του Alphabet είναι συναρπαστικό, νέο κεφάλαιο στη ζωή της Google» έγραψε στο blog του ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Λάρι Πέιτζ. «Μας άρεσε το Alphabet διότι σημαίνει μία συλλογή γραμμάτων που αντιπροσωπεύουν μία γλώσσα – μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες της ανθρωπότητας και ο πυρήνας του τρόπου με τον οποίο δουλεύει η αναζήτηση του Google…»

H νέα μητρική εταιρεία-ομπρέλα, η οποία ουσιαστικά θα είναι μια εταιρεία συμμετοχών (holding company) θα «τρέχει» τις νεότερες δραστηριότητες του ομίλου, όπως τα τμήματα επενδύσεων (Google Ventures) και έρευνας (Google X), τη μονάδα Nest για το έξυπνο σπίτι και τη μονάδα ανάπτυξης του αυτόνομου αεροπλάνου (drone).¨ BY IOANNA ON 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 http://hellasforce.com

ΞΕΚΊΝΗΣΕ ήδη και στην Αυστραλία!!!

Η Ελληνική γλώσσα μπαίνει δυναμικά στα σχολεία της Αυστραλίας καθώς θα συμπεριλαμβάνεται ως δεύτερη γλώσσα και όχι ως διδασκόμενη μόνο σε μαθητές ελληνικής καταγωγής.

¨Η απόφαση της Επιτροπής Διαμόρφωσης του Εθνικού Προγράμματος Διδασκαλίας Γλωσσών της Αυστραλίας (ACARA) χαιρετίστηκε με θέρμη από την ομογενή Ομοσπονδιακή βουλευτή του Εργατικού Κόμματος, Μαρία Βαμβακινού από το 2012. Η αποδοχή έκτοτε είναι μεγάλη και όχι μόνον στους ελληνικής καταγωγής μαθητές.

Η Ελληνική γλώσσα μπαίνει δυναμικά στα σχολεία της Αυστραλίας καθώς θα συμπεριλαμβάνεται ως δεύτερη γλώσσα και όχι ως διδασκόμενη μόνο σε μαθητές ελληνικής καταγωγής.

Κεντρικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή έπαιξε ο Συντονιστή Εκπαίδευσης του Ελληνικού Προξενείου Μελβούρνης, Βασίλειος Γκόκας που συντόνιζε την παρέμβαση της ομογένειας και ο οποίος τόνισε στην Επιτροπή ACARA ότι: «Η διδασκαλία των Γλωσσών, όπως τονίζεται στο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών, είναι ένας από τους βασικούς τομείς μάθησης και βασικό συστατικό της εκπαιδευτικής εμπειρίας όλων των μαθητών». ». Posted by netakias.com 17 Μαρτίου 2015  http://olympia.gr

Ξεκίνησε ήδη  η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Παγκοσμιοποίηση και τίποτε δεν την σταματάει…

Όπου θα ξαναφυτευθεί ο Ελληνικός Λόγος εκεί θα καρπίσει και ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…εκεί και ο ΕΠΑΝΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ  της διψασμένης Ανθρωπότητας…κρατάτε πνευματικές Θερμοπύλες Ελληνίδες – Έλληνες μας περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας