“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ… «ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ» ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ !!!

Σχόλιο Θ.Π.: ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ… ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
Εκλογές 2015: Θα αντιμετωπίσει τον Γράψα και τη ΝΔ μόνο με τον Τόσκα ο ΣΥΡΙΖΑ;
Ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Δημήτρης Γράψας “πολιορκείται” από τη ΝΔ για να πει το οριστικό “ναι” για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό της. Όπως έγραψε το Onalert.gr είναι πολύ κοντά στο να απαντήσει θετικά. Και θα είναι επιτυχία του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ να έχει τον Γράψα στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Αναμένεται ρελάνς από τον ΣΥΡΙΖΑ; Μάλλον όχι λένε οι πληροφορίες μας αφού φαίνεται ότι η ηγεσία του έχει πειστεί ότι είναι αρκετός ο πρώην ΥΦΕΘΑ και απόστρατος τεθωρακισμένων Νίκος Τόσκας. Την πεποίθηση αυτή φαίνεται ότι έχει “περάσει” στον Τσίπρα ο ΥΠΕΞ της κυβέρνησής του Νίκος Κοτζιάς, επικεφαλής της πολιτικής κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, μέλος της οποίας είναι ο Τόσκας. Κοτζιάς και Τόσκας έχουν και φιλική εκτός από πολιτική σχέση.

Όσοι από τον ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να προτείνουν την “στρατιωτική ενδυνάμωση” των ψηφοδελτίων του κόμματος με ονόματα στρατιωτικών που έχουν σαφώς πολύ μεγαλύτερα ερείσματα στις ΕΔ περιέργως …έπεσαν σε τοίχο. Ανάμεσα στις προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι της Κουμουνδούρου ήταν και τρανταχτά ονόματα Αρχηγών Γενικών Επιτελείων τα οποία είχαν βολιδοσκοπηθεί και είχαν θετική αντίδραση για την συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Παρόλα αυτά όλα δείχνουν ότι η Κουμουνδούρου θα επιλέξει να δοκιμάσει τη τύχη της μόνο με τον Νίκο Τόσκα στα ψηφοδέλτιά της. 

Αν ο Γράψας πει οριστικά ναι και αν επιβεβαιωθούν ένα ή και δύο ακόμη ονόματα Αρχηγών που συζητούν με τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μάλλον “καταδικασμένος” σ΄ ότι έχει να κάνει με το στρατιωτικό εκλογικό σώμα. Έτσι κι αλλιώς τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα γι΄ αυτόν. 
www.onalert.gr