“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Η «μυστική δύναμη» του Ρώσου Προέδρου στην Συρία «παίρνει τα κεφάλια» των Τζιχαντιστών

Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα breitbart.com και σχετικό αμερικανικό άρθρο, στην Συρία έχει μετακινηθεί εδώ και καποιο διάστημα  η περιβόητη δύναμη  «ZASLON». Αποστολή της  η εξολόθρευση όλων των πολέμαρχων και οπλαρχηγών του ISIS, και όχι μόνο……! Τα αποτελέσματα τα είδαμε άλλωστε  πριν από μερικές ημέρες.
Ο ISIS είναι οργανισμός που εκπέμπει εδώ και δύο χρόνια φόβο μέσω των περιβόητων βίντεο. Οι μαχητές του  σε μεγάλο βαθμό χρησιμοποιούν τον φόβο για να τρομάξουν όσους αντιτίθενται στην οργάνωση, αλλά και για να στρατολογήσουν φανατικούς Μουσουλμάνους.

Τα υψηλής δημοσιότητας βίντεο του ισλαμικού στρατού , «γεμίζουν» τις λεγεώνες των φονιάδων της οργάνωσης , αποδεικνύοντας τακτικά την απεριόριστη βαρβαρότητα τους,  με την τελετουργική  εκτέλεση των εχθρών τους. Αποκεφαλισμοί, κάψιμο ζωντανών κρατουμένων, τοποθέτηση βομβών σε μωρά για να δείξουν σε νεοσύλλεκτους πώς εκρήγνυται το ανθρώπινο σώμα,  άρματα μάχης που περνάνε πάνω από αιχμαλώτους, κλπ, όλα χρησιμοποιούνται στον βωμό της εμπορίας του φόβου.

Αλλά ο φόβος μπορεί να είναι ένα δίκοπο μαχαίρι. Μια δύναμη ικανή να αποδείξει ακριβώς αυτό , έχει μόλις εισέλθει στον πόλεμο στην Συρία . Έχοντας χρησιμοποιηθεί πολλές φορές στο παρελθόν, θεωρέιται ότι  ο φόβος που αυτή εκπέμπει είναι πολύ αποτελεσματικός εναντίον  των μουσουλμάνων εξτρεμιστών.Αυτλή η δύναμη φαίνεται ότι το πράττει   και πάλι, μόνο που αυτή την φορά η  λεπίδα πέφτει  στα κεφάλια των εκτελεστών του  ISIS.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απέστειλε  πρόσφατα μια στρατιωτική ομάδα στην οποία έχει μεγάλη υπερηφάνεια και εμπιστοσύνη, πρόκειται για την δύναμη «ZASLON». Η ομάδα είναι διαμορφωμένη και μοναδικά εκπαιδευμένη  ως φονική μηχανή για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, και  είναι γνωστή στην Ρωσία για την πολύ καλή δουλεια που κάνει .

Οι ειδικές δυνάμεις της Ρωσίας προήλθαν από μια τρομοκρατική ενέργεια που έλαβε χώρα πριν από τέσσερις δεκαετίες,  από την συμμετοχή μιας άλλης βίαιης μουσουλμανικής ομάδας τρομοκρατών .

Στο  Μόναχο, στην Γερμανία, Παλαιστίνιοι τρομοκράτες του Μαύρου Σεπτέμβρη απήγαγαν  και δολοφόνησαν  έντεκα ισραηλινούς  αθλητές και έναν Γερμανό αξιωματικό της αστυνομίας κατά τη διάρκεια των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 1972. Η επίθεση προκάλεσε τον επικεφαλής της KGB (η σοβιετική μυστική αστυνομία), Γιούρι Αντρόποφ, να διατάξει την δημιουργία μιας ειδικής στρατιωτικής δύναμης η οποία θα εκπαιδεύονταν για τέτοιες ακριβώς περιπτώσεις  καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

Με την ίδρυσή της δύο χρόνια αργότερα, η δύναμη αρχικά χρησιμοποιήθηκε για την εσωτερική ασφάλεια. Αλλά από τη στιγμή που αναπτύχθηκε  εκτός της ΕΣΣΔ, καθιέρωσε γρήγορα την   αιματηρή φήμη της.

Οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις έχουν επιχειρησιακό πλεονέκτημα λόγω της επαφής τους σε πραγματικές μάχες με τους Τσετσένους  σκληρούς και αδίστακτους μαχητές.

Μετά την Μόσχα οι ίδιες δυνάμεις εισέβαλαν στο Αφγανιστάν το Δεκέμβριο του 1979, και ανέλαβαν να εφαρμόσουν την απαιτούμενη «αλλαγή καθεστώτος». Φορώντας στολές του στρατού του Αφγανιστάν,  γρήγορα εξασφάλισαν όλα τα  κυβερνητικά κτίρια στην Καμπούλ. Η έφοδο στο προεδρικό μέγαρο, ακολουθούνταν  από την διαταγή να σκοτωθεί κάθε Αφγανός μέσα στο κτίριο. Δεν ήταν μόνο ο Αφγανός πρόεδρος Hafizullah Amin που  σκοτώθηκε μαζί με την ερωμένη του, αλλά  και ο νεαρός γιος του, και  πάρα πολύ άλλοι.

Ρωσικές ειδικές δυνάμεις έπαιξαν επίσης  σημαντικό ρόλο στο Αφγανιστάν κατά την διάρκεια των δέκα χρόνων του πολέμου. Αλλά η φήμη τους για κάθε  απαιτούμενη ενέργεια όποια  και να είναι αυτή,   για την εκπλήρωση της αποστολής τους,  έλαβε πλήρη εφαρμογή  στο Λίβανο.

Τον Οκτώβριο του 1985, μια ριζοσπαστική ομάδα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας απήγαγε τέσσερις Σοβιετικούς  διπλωμάτες στην Βηρυτό. Μέχρι να φτάσουν οι  ρωσικές ειδικές δυνάμεις στην πόλη, ένας από τους διπλωμάτες είχε ήδη εκτελεστεί.

Καθώς  η πάγια πολιτική της Μόσχας, είναι όχι  διαπραγμάτευση με τους τρομοκράτες, δεν έγινε καμία προσπάθεια να το πράξουν. Χρησιμοποιώντας ένα δίκτυο πληροφοριοδοτών, οι Ρώσοι εντόπισαν την  μαχητική ισλαμική ομάδα και τους απαγωγείς που εμπλέκονταν.

Με τα ονόματα των απαγωγέων στο χέρι, οι Ρώσοι αμέσως συνέλαβαν όλα τα μέλη της οικογένειάς τους, θέτοντας τους ως  ομήρους. Στη συνέχεια έκοψαν  μέρη του σώματος των ομήρων, και τα παρέδωσαν στους  ισλαμιστές μαχητές  μαζί με την απειλή ότι θα  συνεχίσουν  τις «παραδόσεις».

Οι μαχητές πήραν το μήνυμα. Οι Ρώσοι διπλωμάτες αφέθηκαν αμέσως ελεύθεροι. Στην συνέχεια  τουλάχιστον για δύο δεκαετίες, οι Ρώσοι  διπλωμάτες κινούνταν στο εξωτερικό με ασφάλεια χωρίς το φόβο να γίνουν στόχοι των μουσουλμάνων τρομοκρατών.

Αλλά το 2006, ο Πούτιν αναγκάστηκε να καλέσει και πάλι τις ειδικές δυνάμεις του ,  όταν τέσσερις Ρώσοι αξιωματούχοι στο Ιράκ απήχθησαν και δολοφονήθηκαν. Έδωσε την εντολή στους υπευθύνους να «εξουδετερωθούν » οι πρωταίτιοι . Κάθε ένας από τους πρωταγωνιστές ο οποίος συμμετείχε στην πράξη αυτή κυνηγήθηκε και σκοτώθηκε με βασανιστικό τρόπο.

Οι ρωσικές αυτές ειδικές δυνάμεις, επίσης, παίζουν επίσης πολύ καλά το παιχνίδι του φόβου με τους τρομοκράτες και τους πειρατές . Το 2010, οι ρωσικές δυνάμεις αντιμετώπισαν τους περιβόητους  Σομαλούς πειρατές.

Λειτουργώντας από  ειδικό πλοίο, οι Σομαλοί πειρατές απήγαγαν  ένα ρωσικό πετρελαιοφόρο. Οι ναυτικές ειδικές δυνάμεις της ZASLON, επιβιβάστηκαν αθόρυβα στο δεξαμενόπλοιο, συνέλαβαν εύκολα τους πειρατές, και τους τοποθέτησαν στο πίσω μέρους  του δικού τους σκάφους . Εκεί, οι πειρατές είχαν μεγάλη ποσότητα με εκρηκτικά. Μόλις απομακρύνθηκαν οι Ρώσοι πυροδότησαν τα εκρηκτικά. Από τότε δεν έχει πραγματοποιηθεί  επίθεση σε ρωσικό εμπορικό πλοίο.

Φανταστείτε  τώρα τι ακριβώς γίνεται στην Συρία απο την δύναμη αυτή στους εκτελεστές του ISIS.

Εντός του συριακού εδάφους, οι Ρώσοι έχουν «απλώσει» ένα  τεράστιο δίκτυο πληροφοριοδοτών  με την βοήθεια του Ιράν και της Συρίας, αλλά και με άλλους « φίλους», προκειμένου να εντοπίζουν,   και να σκοτώσουν τους ηγέτες  του ISIS. Όπου είναι δυνατόν, θα  το πράξουν, και  θα εξασφαλίσουν μάλιστα ότι θα  πεθάνουν   από βίαιο θάνατο κατά  τέτοιο τρόπο που να μεταφέρουν  το μήνυμα και στους υπόλοιπους.

Αν υπάρχει μια αραβική λέξη για αυτό που παθαίνουν οι πολέμαρχοι του ISIS, αυτό  είναι  «κάρμα».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, και άρθρο με τίτλο (Στην Συρία δρα η ομάδα μύθος των ρωσικών ειδικών δυνάμεων «Zaslon» με αποστολή τα «κεφάλια» των αρχηγών του ISIS), οι πρώτες επιτυχίες έχουν γίνει με την δολοφονία του αρχηγού της Αλ Νούσρα αλλά και άλλων. Έπεται και συνέχεια. Οι πλρηροφορίες αναφέρουν ότι η δύναμη αυτή θα επικεντρωθεί στα τουρκο-συριακά σύνορα και στο παιχνίδι που παίζεται εκεί.
πηγή: http://www.pentapostagma.gr