“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ο ψεύτης και ο κλέπτης και ο εκβιαστής Τούρκος στο τέλος τρώει κόλλυβα

Φώτο από www.skai.gr (Τα κοινωνικά δίκτυα σατιρίζουν τον Ερντογάν και τους 16 «πολεμιστές» του (φωτό). Το Ακ Σαράι έμοιαζε μάλλον με... Τσινετσιτά  Πηγή: http://www.skai.gr/news/ )
Οι Εκβιασμοί παίρνουν τέλος. Ακόμη μία φορά μπορεί  να εκβιάσουν  την Ευρώπη και την Αμερική με το Αιγαίο και με αντάλλαγμα να κλείσουν  τα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου. Μετά  πρέπει να ψάξουν  να βρουν σε ποιο σημείο έχουν  “τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους”.

Πριν κλείσει το διπλανό μαγαζί θα ξευτελιστεί πρώτα το αφεντικό του.

Φυσικά έτσι πάντα λειτουργούν οι πνευματικοί νόμοι.

ΚΑΙ οι ανθρώπινοι νόμοι αφού σύντομα η κλέφτρα του πετρελαίου Τουρκία θα συρθεί στα δικαστήρια.

¨η Βαγδάτη θα υποβάλει αμέσως  διαμαρτυρία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ εάν επιβεβαιωθούν ισχυρισμοί ότι η Τουρκία εμπλέκεται σε λαθρεμπόριο πετρελαίου με το  ισλαμικό κράτος τρομοκράτη , δήλωσε την Τετάρτη το ιρακινό υπουργείο Άμυνας.

"η ιρακινή κυβέρνηση  συγκεντρώνει αρκετά στοιχεία και λεπτομέρειες και χωρίς κανένα δισταγμό θα  τα καταθέσει διαμαρτυρόμενη  στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και  ενώπιον όλων των άλλων σχετικών διεθνών οργανισμών¨ δήλωσε  εκπρόσωπος του υπουργείου Naseer Νούρι  στο  Σπούτνικ σε τηλεφωνική συνέντευξη.
http://sputniknews.com/2.12.2015

¨Η Ρωσία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από χάρτες, στις οποίες όπως υποστηρίζει αποδεικνύεται πως η Τουρκία κάνει «δουλειές» με τους τζιχαντιστές.

Παρουσιάζουμε στοιχεία για το πως γίνεται το λαθρεμπόριο πετρελαίου, ώστε να χρηματοδοτούνται τρομοκρατικές ομάδες» είπε ο Ρώσος αξιωματούχος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε υπ υπουργείο Άμυνας.

Έχουμε αναγνωρίσει τρεις βασικές διαδρομές» είπε ο Σεργκέι Ρουσκόι, επικεφαλής της επιχειρησιακής διεύθυνσης του Γενικού Επιτελείου των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων. Από αυτές τις διαδρομές, υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, γίνεται η μεταφορά πετρελαίου στην Τουρκία, μέσω της Συρίας και του Ιράκ, είπε ο Ρουσκόι.¨ http://www.iefimerida.gr/ 02|12|2015 16:28

Μην παίζεται όμως με τα νεύρα του Σουλτάνου γιατί είναι πειραγμένα και απειλεί  ότι θα παραιτηθεί αν στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες για διακίνηση οικογενειακώς του κλεμμένου πετρελαίου.

Φυσικά δεν πρόκειται να παραιτηθεί διότι κανονικά δηλώνεις παραίτηση από μια χώρα που υφίσταται  νόμιμα και ενεργεί νόμιμα ειδάλλως δεν υφίσταται στην παγκόσμια συνείδηση.

Και πώς να υφίσταται αφού μέχρι τη σήμερον εκτός από πλιατσικολόγος , δολοφόνος είναι και κατ επανάληψη απατεώνας.

¨Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει ένα tweet συμβούλου του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το οποίο αναφέρει ότι η συμφωνία με την Ε.Ε. την περασμένη Κυριακή στη Σύσκεψη Κορυφής ήρθε επειδή οι Τούρκοι απείλησαν ότι θα «πλημμυρίσουν» την Ευρώπη με Σύρους πρόσφυγες.

«Η ΕΕ "έπιασε" επιτέλους το μήνυμα της Τουρκίας και έβαλε το χέρι στην τσέπη. Τι τους είπαμε; Ότι θα ανοίξουμε τα σύνορά μας, αφήνοντας του Σύρους πρόσφυγες να ξεχυθούν στις δικές τους χώρες», έγραψε συγκεκριμένα ο Μπουρχάν Κουζού που είναι από τους έμπιστους συμβούλους του Ερντογάν.¨ http://www.iefimerida.gr 02|12|2015

Οι Εκβιασμοί παίρνουν τέλος

Ακόμη μία φορά μπορεί  να εκβιάσουν  την Ευρώπη και την Αμερική με το Αιγαίο και με αντάλλαγμα να κλείσουν  τα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου.

Μετά  πρέπει να ψάξουν  να βρουν σε ποιο σημείο έχουν  ¨τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους¨.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας