“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΤΖΑΜΠΑΣ Σουλτάνος ΤΕΛΟΣ

Μετράμε μέρες, η τουρκική αλεπού ετοιμάζεται να κάνει την εξυπνάδα… οι καιροί ήρθαν.
Μετά  την κατάρρευση του ρωσικού πολεμικού  Sukhoi-24  με τις κυρώσεις που επιβάλλει η Ρωσία στην Τουρκία , η τελευταία βλέπει αντί  για  Turkish stream να κατεβαίνει  WAR stream από την Μαύρη Θάλασσα.

ΕΙΝΑΙ  σίγουρο ότι η Τουρκία θα καταρρεύσει πριν διαλυθεί.

Ουσιαστικά θα αυτοκαταστραφεί από την πολλή  της εξυπνάδα.

Από την RIA Novosti

Η Τουρκία έχει ζητήσει από το Υπουργείο Πληροφοριών Πολιτικής της Ουκρανίας βοήθεια στον αγώνα κατά της  ρωσικής προπαγάνδας, συγκεκριμένα  αναφερόμενη  στην Υφυπουργό της πολιτικής πληροφόρησης Τατιάνα Ποπόβα.

"Πρόσφατα, εκπρόσωποι της Τουρκίας μας ζήτησαν μεθοδολογική βοήθεια στον αγώνα κατά της παραπληροφόρησης που ασκεί εναντίων τους  η  Ρωσία», - δήλωσε η ανωτέρω εκπρόσωπος.

Σημείωσε, επίσης, ότι οι εκπρόσωποι της Τουρκικής Πρεσβείας στην Ουκρανία, έχουν κάνει  επανειλημμένες εκκλήσεις προς το Υπουργείο μας .

"Στο τέλος εχθές  είχαμε μια συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων του Υπουργείου μας, το Τμήμα Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας με το συναρμόδιο τμήμα  της τουρκικής Πρεσβείας», - δήλωσε η Τατιάνα Ποπόβα στο πλαίσιο προγραμμάτων κατάρτισης της Τουρκίας http://ria.ru/ ΜΟΣΧΑ, 18 Δεκεμβρίου 2015

Οι μεν Ουκρανοί φαίνεται ¨καταρτίζουν καλά¨ οι δε τούρκοι ¨παίρνουν τα γράμματα¨ αμέσως και το γλυκό έδεσε και είχαμε την ίδια ημέρα τις παρακάτω απίθανες δηλώσεις, υποψήφιες για διάγνωση βαρειάς ψυχασθένειας.

¨Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μίλησε για τη Ρωσία δήλωσε σε συνέντευξή του στην Corriere della Sera.

«Η Ρωσία έχει θέσει τον εαυτό της σε μια γελοία κατάσταση και κανείς δεν πρέπει να πιστέψει σε αυτή τη χώρα»

Αντιμέτωποι με τις προσπάθειες της Ρωσίας, δεν έχουμε κανέναν φόβο, ούτε τύψεις. Δρούμε με μετριοπάθεια, ώστε οι σχέσεις μας να επιστρέψουν στην κανονικότητα. Αλλά αν χρειαστεί, μπορώ να σας διαβεβαιώσω, ότι μπορούμε να καταλάβουμε τη Ρωσία σε λιγότερο από επτά ημέρες με το ΝΑΤΟ και τους περιφερειακούς μας συμμάχους
"Παρόμοιες δηλώσεις έκανε και από την Τουρκική Τηλεόραση!" dimpenews.com 17 Δεκεμβρίου 2015

Η  αλεπού δεν κάνει μόνο βλακείες κρυώνει κιόλας και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο διότι η γειτνίαση με αυτήν την κάνει άκρως απρόοπτη να ορμήσει στο κοτέτσι με τα ενεργειακά αυγά του ΑΙΓΑΙΟΥ.

Η ενεργειακή ασφάλεια της Τουρκίας  βρίσκεται στο κόκκινο …πιο κόκκινο δεν έχει.

Daily Express: Η Τουρκία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα

¨Η σκληρή ρητορική του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Τουρκία προαναγγέλλει μεγάλα προβλήματα  για τη χώρα, γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Express.¨ ΜΟΣΧΑ 17 Δεκεμβρίου - RIA Novosti 

Σύμφωνα με την RIA Novosti η Τουρκία είναι ενεργειακά ξεκρέμαστη .

Μάλιστα δε  με όλους τους δυνητικούς προμηθευτές ενέργειας το τελευταίο διάστημα της νεοθωμανικής της έπαρσης δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις  αν αναλογιστούμε και τα προβλήματα που ενέκυψαν  με την Αίγυπτο και την οργάνωση ¨των αδελφών μουσουλμάνων¨.

Τις καλύτερες στρατηγικές –ενεργειακές σχέσεις είχε με την Ρωσία αλλά η τουρκική αλεπού φρόντισε με μια κλωτσιά ¨εξυπνάδας¨ της να ρίξει την καρδάρα με το γάλα.

ΚΑΙ αμέσως ο Σουλτάνος έπεσε στις γονυκλισίες.

¨Αμοιβαία προσπάθεια προσέγγισης Τουρκίας - Ισραήλ για ομαλοποίηση των μεταξύ τους σχέσεων.

Οι διπλωματικές αντιπροσωπείες των δύο χωρών θα καθίσουν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, ώστε να «γεφυρώσουν» τις διαφορές τους. Ως μία πρώτη κίνηση καλής θέλησης, αποφασίστηκε να επιστρέψουν οι διπλωματικές αποστολές και οι πρέσβεις.

Παράλληλα, συζητήθηκε η κατασκευή ενός αγωγού που θα ενώνει τις δύο χώρες και θα προμηθεύει με φυσικό αέριο την Τουρκία, ώστε η τελευταία να απεμπλακεί από την εξάρτησή της με τη Ρωσία στον τομέα της ενέργειας.¨ www.pronews.gr/portal  17/12/2015

Ο ΤΖΑΜΠΑΣ  Σουλτάνος ΤΕΛΟΣ.

Η Ρωσία με το που κατέβηκε στην Συρία  της πυρπολεί τα βυτιοφόρα με το κλεμμένο πετρέλαιο - λαθρεμπόριο καυσίμων με την αιμοσταγή προστατευόμενη της ISIS.

Πάνω σε αυτό το κλεμμένο πετρέλαιο που μύριζε αίμα και προσφυγιά στηρίχθηκε η ανάπτυξη της Τουρκίας τα τελευταία χρόνια που ήταν το οικονομικό μοντέλο – ιδεώδες παράδειγμα για τους δικούς μας τουρκολάγνους…

Μετά  την κατάρρευση του ρωσικού πολεμικού  Sukhoi-24  με τις κυρώσεις που επιβάλλει η Ρωσία στην Τουρκία , η τελευταία βλέπει αντί  για  Turkish stream να κατεβαίνει  WAR stream στην Μαύρη Θάλασσα.

Γεωπολιτικά είμαστε τόσο κοντά να εμπλακούμε με τους Τούρκους από το πουθενά ώστε το υποσυνείδητο μας να το απωθεί σε ένα απώτερο χρονικό διάστημα.

Η  αλεπού δεν κάνει μόνο βλακείες κρυώνει κιόλας και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο διότι η γειτνίαση με αυτήν την κάνει άκρως απρόοπτη να ορμήσει στο κοτέτσι με τα ενεργειακά αυγά του ΑΙΓΑΙΟΥ.
Μετράμε μέρες, η τουρκική αλεπού ετοιμάζεται να κάνει την εξυπνάδα…οι καιροί ήρθαν.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας