“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Άνεργοι δολοφόνοι της ISIS ζητούν “εργασία”;

Φώτο από Ρωμαίικο Οδοιπορικό.
Μισθοφόροι δολοφόνοι  δίχως μισθούς.
Ήταν να μην “κατεβεί” με τα Ρωσικά στρατεύματα και ο Νεομάρτυρας  Ευγένιος  Ροντιόνωφ, άγρια αποκεφαλιστής από τους τζιχαντιστές της Τσετσενίας , ίδια φρούτα με τους σημερινούς στην Συρία.

Κόπηκαν κατά 50% οι μισθοί των δολοφόνων τζιχαντιστών.

Τελικά οι Ρώσοι τους κτύπησαν εκεί που πονούσαν στο πλιατσικολόγημα και την λεηλασία που έκαναν στην  αιματοβαμμένη  χώρα.

Οι οικονομικές δυσκολίες ανάγκασαν την τρομοκρατική οργάνωση να κόψει τους μισθούς που πληρώνει  στους μαχητές στο μισό, όπως αναφέρουν πηγές της Daesh (πρώην ISIS)  από το προπύργιο  στη Raqqa.

Αυτά αναμεταδίδει το πρακτορείο http://sputniknews.com/
¨Η Daesh εξακολουθεί να ελπίζει  ότι οι μαχητές της  θα παραμείνουν  προσηλωμένοι στον αγώνα ( δηλ. τις δολοφονίες) παρά τη μείωση των αποδοχών τους κατά 50%.

Την περασμένη εβδομάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο με βάση το συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε την δυσαρέσκεια μεταξύ των τζιχαντιστών της Συρίας οι οποίοι πιστεύουν ότι η αμοιβή τους κόπηκε σύμφωνα με την επιθυμία της ηγεσίας της οργάνωσης για να μπορέσουν να διατηρηθούν οι μισθοί των ξένων μισθοφόρων από άλλα αραβικά κράτη και από  ξένες χώρες.

Το ίδιο παρατηρητήριο αναφέρει ότι τα μέλη  της Daesh στην Raqqa, αρχίζουν να δανείζονται χρήματα και  διαμαρτύρονται ότι το εισόδημά τους μειώνονται και  αποδυναμώνεται  η αγοραστική τους δύναμη.

Αντίθετα η κεντρική εξουσία των τζιχαντιστών επιμένει ότι οι μισθοί κόπηκαν κατά 50% σε όλους ανεξαιρέτως και προτρέπει τους μαχητές να εφαρμόσουν ως αποτέλεσμα των« εξαιρετικών περιστάσεων » ¨τζιχάντ του πλούτου¨ και ¨τζιχάντ της ψυχής¨ σύμφωνα με αποσπάσματα από το Κοράνι. http://sputniknews.com/middleeast/20160120/

Σε συνδυασμό  με τον βομβαρδισμό του "θησαυροφυλακίου" του DAESH  από αμερικανικά μαχητικά που ανέφερε πριν μέρες το CNN και  κατέστρεψε τεράστιο απόθεμα του κομποδέματος του, τα πράγματα επιδεινώνονται για τους δολοφόνους που σε λίγο θα μείνουν άνεργοι.

Από της 30 Σεπτεμβρίου που ξεκίνησαν οι στοχευόμενοι βομβαρδισμοί  των Ρώσικων μαχητικών  στα βυτιοφόρα που έκλεβαν το πετρέλαιο της Συρίας και του Ιράκ και το μετέφεραν δια μέσου των μεθοριακών συνόρων στην Τουρκία , κατέρρευσαν τα έσοδα πλουτισμού του χαλιφάτου των δολοφόνων, αλλά φυσικά και των ηθικών πατρώνων στην Τουρκία.

Σκεφτείτε μόνο  την χασούρα των τούρκων πειρατών του συριακού πετρελαίου και βγάλτε συμπεράσματα …

Τελικά οι Ρώσοι τους κτύπησαν εκεί που πονούσαν στο πλιατσικολόγημα και την λεηλασία που έκαναν στην  αιματοβαμμένη  χώρα.

Ήταν να μην ¨κατεβεί¨ με τα Ρωσικά στρατεύματα και ο Νεομάρτυρας  Ευγένιος  Ροντιόνωφ, άγρια αποκεφαλιστής από τους τζιχαντιστές της Τσετσενίας , ίδια φρούτα με τους σημερινούς στην Συρία.

Όμως εδώ μπαίνει ένα ερωτηματικό.

Μισθοφόροι δολοφόνοι  δίχως μισθούς, Άνεργοι δολοφόνοι ζητούν “εργασία”;

Πως θα  μπορεί κάποιος να τους ξεχωρίσει μέσα από τα προσφυγικά σμήνη που αποδημούν μέσω του Αιγαίου στην Ευρώπη;

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας