“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Ο Ερντογάν “λάδωσε” για να πάρει διδακτορικό! Σκάνδαλο που έχει και αυτοκτονία καθηγητή!

Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ
Ένα σκάνδαλο διαφθοράς που εκδικάζεται στις ΗΠΑ αποκαλύπτει  μια δωροδοκία  του κ. Ερντογάν για την εξαγορά διδακτορικού τίτλου.  Η Δικαιοσύνη ερευνά την υπόθεση διαφθοράς ύψους ενός εκατ. $ στο Πανεπιστήμιο St. John’s.  Η κοσμήτορας της σχολής  Cecilia Chang  που κατηγορήθηκε για το αδίκημα αυτοκτόνησε πριν εμφανιστεί στο Δικαστήριο το 2012 ενώ ο πρύτανης της Σχολής παραιτήθηκε μόλις έγινε γνωστή η ανάμειξη της  συνεργάτιδας του στην υπόθεση.
Ανάμεσα στα χιλιάδες  έγγραφα που κατατέθηκαν στο Δικαστήριο υπάρχει μια επιστολή της Chang προς τον Γερουσιαστή  Frank Murkowski, στην οποία αναφέρει ότι η τουρκική κυβέρνηση θα κάνει δωρεά 300.000 $ για την απονομή τίτλου επίτιμου διδάκτορα στον τότε πρωθυπουργό κ. Ερντογάν.
Η είδηση δημοσιεύεται στην εφημερίδα Τζουμχουριέτ, η οποία επισημαίνει ότι  ο κ. Ερντογάν έχει αναγορευτεί επίτιμος διδάκτορας 27 Πανεπιστημίων!!
Τη στιγμή που αμφισβητείται το  πτυχίο οικονομικών που αναφέρει στο βιογραφικό του ο κ. Ερντογάν αποκαλύπτεται και η δωροδοκία των διδακτορικών. Militaire.gr