“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Πως είναι δυνατόν ο Θεός να βγάλει ψεύτες τους Αγίους Του;

Γρηγορείτε αδελφοί και προσεύχεστε αδιαλείπτως από σήμερα διότι δεν είναι μια οποιαδήποτε ημέρα αλλά ημέρα κατά την οποία ίσως εκπληρώνεται μια από τις μεγαλύτερες προφητείες των αγίων μας.
Θα σας θυμίσουμε  αυτό που είχαμε γράψει  φέτος κατά την Μεγάλη Σαρακοστή, πως το εφετινό Μεγάλο Σάββατο την ημέρα δηλαδή της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ  που ακούσαμε το Χριστός Ανέστη θα ακούγαμε και το απολυτίκιο του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ διότι ημερολογιακά ήταν 25 Μαρτίου με το παλαιό ημερολόγιο.

Τότε είχαμε πει πως το εφετινό ΠΑΣΧΑ  έχει  «ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΜΑΖΙ».

Δεν γνωρίζαμε όμως σε τι έκπληξη θα βρισκόμασταν στο τέλος του καλοκαιριού.

Διαβάσαμε σήμερα πως:
“Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πάρει την τελική απόφαση για την αλλαγή της ώρας.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα προτείνει σήμερα να καταργηθεί η χειμερινή ώρα στην ΕΕ, έπειτα από διαβούλευση με πολλά εκατομμύρια Ευρωπαίους πολίτες, ανακοίνωσε ο πρόεδρός της Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Θα το αποφασίσουμε σήμερα στην Κομισιόν, δήλωσε ο Γιούνκερ μιλώντας στον γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό ZDF, επισημαίνοντας ότι στόχος είναι να παραμείνει σε ισχύ μόνιμα η θερινή ώρα.

«Κάναμε δημόσια διαβούλευση για το θέμα από τις αρχές Ιουλίου ως τα μέσα Αυγούστου. Εκατομμύρια άνθρωποι απάντησαν και είναι της άποψης ότι στο μέλλον θα πρέπει να είναι κανόνας μόνιμα η θερινή ώρα και θα το πραγματοποιήσουμε», τόνισε ο πρόεδρος της Κομισιόν.

«Όταν ρωτάμε τους πολίτες την άποψή τους για ένα θέμα είναι σωστό στη συνέχεια να κάνουμε αυτό που επιθυμούν», πρόσθεσε.

Η τελική απόφαση για την κατάργηση ή μη της χειμερινής ώρας θα ληφθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο στο παρελθόν έχει ταχθεί υπέρ της διατήρησης μόνιμα της θερινής ώρας, και από τα κράτη μέλη της ΕΕ.

Η αλλαγή από θερινή σε χειμερινή ώρα, που υιοθετήθηκε αρχικά στην Ευρώπη προκειμένου να εξοικονομείται ενέργεια, έχει προκαλέσει αντιπαράθεση τα τελευταία χρόνια, με τους επικριτές της να επισημαίνουν κυρίως τα ψυχολογικά προβλήματα που προκαλεί. http://www.pronews.gr

Δηλαδή  σκοπεύουν να καταργήσουν μόνιμα την χειμερινή ώρα και πως στο μέλλον είτε είμαστε στη χειμερινή περίοδο είτε είμαστε στη θερινή, θα έχουμε μόνιμα την θερινή ώρα.

Ειδικά φέτος που βρισκόμαστε προς το τέλος της, αυτή ουσιαστικά θα παραταθεί και  το χειμώνα. Οπότε θα  έχουμε φέτος για πρώτη φορά  δύο θερινές ώρες μαζί και στα δύο ηλιοστάσια δηλ. σαν να λέμε «ΔΥΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΜΑΖΙ».

Αδελφοί σήμερα ίσως εκπληρώνεται η προφητεία του μεγάλου Εθναποστόλου και Διδασκάλου Αγίου Κοσμά του Αιτωλού πως «ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ»:

31. «Θἄρθῃ ὅταν ἔρθουν δυὸ καλοκαίρια καὶ δυὸ πασχαλιὲς μαζί».

Αδελφοί πως είναι δυνατόν ο Θεός να βγάλει ψεύτες τους Αγίους Του;

ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΔΙΟΤΙ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΝΤΑ

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ

Θηβαίος Πολίτης