“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΑΡΝΑΚΟΒΑ στο μισο-καμένο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ εμφανίζονται δυο χέρια σε στάση ικεσίας....(ΒΙΝΤΕΟ)

…..ΚΑΙ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΟ ΑΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΣΧΟΛΙΟ ΘΗΒΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.: ΤΟ ΜΙΣΟ-ΚΑΜΕΝΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΛΗΨΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΚΑΘΑΡΟ ΦΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο  ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΜΕΓΑ ΣΗΜΕΙΟ !!!!!
Εκεί που παρακολουθούμε τις σκηνές αποκάλυψης που φέρνει το φως της ημέρας μετά την ολοσχερή καταστροφή (λιώσιμο) όλων των δομικών στοιχείων του Ναού στην Ιερά Μόνη της Βαρνάκοβας , που είχε ως συνέπεια την καταστροφή της ομώνυμης Θαυματουργής – Ιστορικής και Εθνικής εικόνας με τις συγκλονιστικές σημειολογίες στην διαδρομή των αιώνων , παρατηρούμε στο 2:26 στις μισοκαμένες σελίδες του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ να σχηματίζονται δυο παλάμες χεριών σε στάση ικεσίας.
Τι άλλο να συμπληρώσουμε και τι άλλο να πούμε αδελφοί;
Ένας γέροντας που έμαθε το συγκλονιστικό αυτό γεγονός μας είπε: «επιτρέπει η ΠΑΝΑΓΙΑ να καεί η Εικόνα της, μήπως στο έσχατο αυτό σημείο πούμε όλοι μας, να κάνουμε πίσω από το γκρεμό της αμαρτίας  που βρισκόμαστε. Παιδί μου η πατρίδα μας κινδυνεύει πραγματικά, αυτό μας λέει η ΠΑΝΑΓΙΑ, κινδυνεύει μέσα και από έξω»


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας