“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

☦ Σε «ευχαριστούμε» Ερντογάν γιατί με αυτά που κάνεις μας παραδίδεις πιο γρήγορα την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Το παγκόσμιο  πολιτισμικό και  πνευματικό ανοσιούργημα επιτελείται εν ψυχρώ από κάποιον που μετρά μέρες πάνω στην εξουσία και γίνεται ο καλύτερος διαφημιστής των ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ.
«Το ανώτατο δικαστήριο της Τουρκίας ενέκρινε αίτημα να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τζαμί, ανέφερε την Πέμπτη ο αρθρογράφος Abdulkadir Selvi.
Το δικαστήριο θα δημοσιεύσει την απόφασή του την Παρασκευή μόλις ολοκληρωθούν όλες οι υπογραφές, δήλωσε ο Selvi, ο οποίος είναι γνωστός για τους στενούς δεσμούς του με την κυβέρνηση, σε μια στήλη στην εφημερίδα Hürriyet, μία από τις κορυφαίες εφημερίδες της Τουρκίας.»
https://www.capital.gr/diethni/3467115/dimosiografos-hurriyet-to-tourkiko-ste-apofasise-na-ginei-tzami-i-agia-sofia

Ήταν για να γίνει και έγινε δηλ. να ανοίξουν οι καταπακτές όλων των γεωπολιτικών εξελίξεων μέσα από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ , άλλωστε εκεί κοντά θα διαδραματιστούν όλα τα μεγάλα γεγονότα που δρομολογήθηκαν.

Μέχρι να ρθούμε στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ως προσκυνητές και λειτουργοί  της και φυσικά όχι σαν τουρίστες που αφήναν τα φράγκα τους στα τουρκικά παζάρια θεωρούμε ότι και κανένα τουρκικό προιόν δεν θα έχει την αποδοχή που είχε παλαιά στην Ελλάδα.

Τα αντίποινα δεν θα τα επιβάλλουμε εμείς, αλλά οι επόμενες συγκυρίες που θα είναι δυσμενέστατες για την τουρκία.

Οι σημερινές εξουσίες της Ελλάδος σουλτάνε φαίνεται να μην  έχουν καμία σχέση με τον Κολοκοτρώνη και με τα αίματα των σφαγμένων αθώων θυμάτων 565 ετών γιατί περισσότερο φαίνεται να  φέρνουν με τα δικά σου χνώτα ΚΑΙ  για αυτό μας νομίζεις μπόσικους;

Η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ και ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ στον τρούλο   σας έχουν  μια μεγάλη έκπληξη.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας