“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

☦ Ξυπνάνε την αρκούδα νωρίτερα απο τον λήθαργο της και το κάνουν αυτό με την Αρμενία.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΤΩΡΑ ΣΦΟΔΡΕΣ ΜΑΧΕΣ στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

"YEREVAN, 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ARMENPRESS. Οι δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν χτυπούν και πάλι τον Στεπανακέρτ, ο ανταποκριτής του ARMENPRESS ενημερώνει από τον Στεφανάκερτ ότι ακούστηκαν εκρήξεις.

Νωρίτερα άνθρωποι είχαν μεταφερθεί σε καταφύγια μετά από συναγερμό αεροπορικής επιδρομής.

Ξεκινώντας από τις 27 Σεπτεμβρίου, το Αζερμπαϊτζάν, υποστηριζόμενο από την Τουρκία, εξαπέλυσε στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του Artsakh, χρησιμοποιώντας ολόκληρο το οπλοστάσιό του και στοχεύοντας ακόμη και τον άμαχο πληθυσμό τόσο στο Artsakh όσο και στη Δημοκρατία της Αρμενίας." 

Επεξεργασία και μετάφραση από τον Tigran Sirekanyan https://armenpress.am/eng/news/1030188.html

"Το Αζερμπαϊτζάν, η Τουρκία και οι τρομοκράτες παραβιάζουν το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο - το Artsakh's FM

Η Τουρκία έχει αναπτύξει μισθοφόρους από τα βόρεια μέρη της Συρίας στο Αζερμπαϊτζάν για να πολεμήσει ενάντια στην Artsakh και την Αρμενία. Ο αριθμός των μισθοφόρων κυμαίνεται μεταξύ 3.000-4.000, οι οποίοι σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης πληρώνονται 1500-2000 USD μηνιαίως για την καταπολέμηση της Αρμενίας και του Artsakh" . ΠΗΓΗ https://armenpress.am/eng/news/1030182.html

η ΡΩΣΙΑ παρακολουθεί τα προεκλογικά παίγνια στις ΗΠΑ και διαμηνύει σε όλα τα διεθνή φόρα ότι δεν θα ανεχτεί τζιχαντιστές της τουρκίας στο νότιο υπογάστριο της.

Ξυπνάνε την αρκούδα νωρίτερα απο τον λήθαργο της και το κάνουν αυτό με την Αρμενία.

ΓΙΑΤΙ μίλησε ο ΑΓΙΟΣ  ΠΑΙΣΙΟΣ  πριν τριάντα χρόνια  και για την Αρμενία; 

" ΛΑΜΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , ΠΑΦΟΣ , ΚΥΠΡΟΣ

Κατόπιν τον ρώτησα για την συνεχή αδιαλλαξία και τις προκλήσεις των Τούρκων. Μ΄έπιασε από τον ώμο και με πολύ σοβαρότητα μου απάντησε : ¨Μην ανησυχείς παιδί μου , εγώ ετοιμάζομαι να κοιμηθώ και δεν θα είμαι εδώ, αλλά θα βλέπω από πάνω , διότι εδώ είμαστε όλοι προσωρινά. Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια .Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη , οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους" Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 ,τόμος 1, Σελ 287

ΓΙΑΤΙ μίλησε ο ΑΓΙΟΣ τότε πριν τριάντα χρόνια για την Αρμενία; Ακριβώς γιατί έβλεπε αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες.

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας