“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

☦ Ένα μήνυμα αξιοπρέπειας για "ψεκασμένους και αψέκαστους"

Ένα καλός φίλος έγκριτος επιστήμονας στο χώρο του, ο Χρ.Χ με την κοινωνική του διεισδυτικότητα στα επίκαιρα δρώμενα, μας  δίνει ένα πετυχημένο μήνυμα με αίσθημα λεπτού χιούμορ που ανταποκρίνεται στην ενδόμυχη ευγένεια του  Έλληνα και της Ελληνίδος, την οποία  πρέπει να  αναδείξει μέχρι  να δούμε που  θα φτάσει η αλήθεια κόντρα στο ψέμα.

"Ψεκασμένοι όσοι δηλώνουν ότι δεν θα εμβολιαστούν επειδή δεν γνωρίζουν τις παρενέργειες των εμβολίων  ή αρνούνται να εμβολιαστούν μέχρι να νιώσουν ασφαλείς.

Αψέκαστοι εκείνοι που δεν ξέρουν: α)ποιοί και με ποιά ουσία ψέκασαν τους ψεκασμένους, β) με τι εμβολιάστηκαν οι ίδιοι υπογράφοντας χαρτί ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις όποιες παρενέργειες.

Μετά ταύτα, ας διαλέξει ο καθένας σε ποιά ομάδα τον αναπαύει η ένταξή του κι ας αφήσει ήσυχο το διπλανό του ελεύθερο να αποφασίσει πού θέλει να ενταχθεί."  Χρ.Χ

Τις τελευταίες ώρες αναρωτιόμαστε μαζί με πολλούς άλλους , τι είδους χρονική  συγκυρία ήταν αυτή μαζί με την έναρξη των εμβολιασμών στην χώρα να έχουμε και την έναρξη της λειτουργίας του πολυαναμενόμενου δικτύου 5G;

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

konstantinoupolipothoumeno