“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

☦ Π. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ: “Η ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΣ ΝΑΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΙΡΕΣΗ”

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Αγαπητοί αδελφοί.

Δύσκολες και επικίνδυνες οι στιγμές που ζούμε διότι ο διάβολος προσπαθεί να πλανήσει «ει δυνατόν και τους εκλεκτούς».

Και το πιο επικίνδυνο, είναι ότι προωθεί αυτήν την πλάνη, με τους Μητροπολίτες και τους ιερείς, οι οποίοι υποτίθεται πως μιλούν εξ’ ονόματος της Εκκλησίας του Χριστού, οπότε πρέπει να τους εμπιστεύεται και να τους ακούει ο λαός.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΑΔΕΛΦΟΙ, διότι αν τους ακούσετε σήμερα, θα σας απομακρύνουν από τον Θεό και θα σας ρίξουν στην αγκαλιά του διαβόλου.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ;

Αγαπητοί αδελφοί.

Η Εκκλησία του Χριστού δεν είναι ότι λέει ο κάθε Μητροπολίτης και ο κάθε ιερέας, αλλά αυτό που έχει πει ο Ιησούς Χριστός, οι άγιοι θεολόγοι της Εκκλησίας, και αυτό που έχουν ορίσει οι Οικουμενικές Σύνοδοι.

Οπότε οι Μητροπολίτες και οι ιερείς, είναι υποχρεωμένοι να ΠΡΑΤΤΟΥΝ ότι λέει το Ιερό Πηδάλιο και να ΛΕΝΕ στον λαό, τα ίδια λόγια που έχει πει ο Ιησούς Χριστός και οι άγιοι της Εκκλησίας.

Οτιδήποτε άλλο λένε, που ακούγεται "ξένο" προς την Ορθοδοξία, αυτό να ξέρετε πως κρύβει ΠΛΑΝΗ και ΔΟΛΟ κατά των Χριστιανών.

Όταν λοιπόν τους ακούτε να σας προτρέπουν να κάνετε «υπακοή στην πολιτεία» και να φοράτε μάσκα μέσα στον Ναό του Θεού, αυτό είναι αντίθετο προς αυτά που έχουν πει οι άγιοι της Εκκλησίας μας.

Διότι αυτή η «εντολή» των αρχόντων, ισοπεδώνει θεσμούς και αξίες και βάζει θα λέγαμε στο ίδιο «τσουβάλι», το σούπερ μάρκετ και το λεωφορείο μαζί με τον Ιερό Ναό  και αυτό είναι μεγάλη προσβολή προς τον Παντοδύναμο Θεό.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία και κατά το ιερό Πηδάλιο και κατά τα λεγόμενα των αγίων, αλλά και κατά το Σύνταγμα της Ελλάδος που είναι θεμελιωμένο στο όνομα της Αγίας Τριάδος,  δεν διοικείται από τις γήινες δυνάμεις αλλά κατευθείαν από τον Τριαδικό Θεό.

Οι άνθρωποι στην γή, μπορούν να την ΔΙΩΞΟΥΝ την Εκκλησία, αλλά ΟΧΙ να την διοικήσουν.

Κι αυτό που βλέπουμε σήμερα, είναι να ΔΙΩΚΕΤΑΙ η Εκκλησία από την Κυβέρνηση αλλά με έναν ΔΟΛΙΟ τρόπο,   που προσπαθούν να τον παρουσιάσουν ως "νόμο" και «εντολές της διοίκησης»...!!!!

Μήπως έχουν ξεχάσει οι Μητροπολίτες μας το: «ου βασιλέων εστί νομοθετείν τη Εκκλησία»  του Αγ.Ιωάννη Δαμασκηνού, ή πολύ απλά δεν θέλουν να το θυμούνται;;

Θα μας έλεγε όμως ποτέ ο Χριστός και οι άγιοι της Εκκλησίας, ελάτε μέσα στον ιερό Ναό .... με μάσκα για να είστε ασφαλείς;;;;;;;

Δεν χρειάζεται φυσικά απάντηση.

Αφού λοιπόν δεν θα το έλεγε ποτέ ο Χριστός και οι άγιοι, γιατί άραγε να μας το λένε ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ;

Elena1111fuland forgive us our debts