“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

☦ Πειραιώς Σεραφείμ: ''Σχισματικοί οι ιερείς που είναι κατά του εμβολίου''

Μια δήλωση που θα συζητηθεί , όμως μας μεταφέρει με ένα πρωτόγνωρο- τολμηρό  άλμα σκέψης από την  σημερινή περίοδο της "εμβολιομαχείας - εμβολιολατρείας" στην ιστορική περίοδο  της Εικονομαχείας - Εικονολατρείας.

Μαζί με την ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ των ΑΓΙΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ μας αναζητείται σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά η Αναστήλωση  εκτός του φθαρτού σώματος και η ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ της άφθαρτής ψυχής που πρέπει για να δει την προοπτική της αιωνιότητας,  να σωθεί  πρώτα από το αδυσώπητο πλέγμα των σκανδάλων και των πειρασμών που σαν δίχτυ έστρωσε  ο πονηρός στις ημέρες μας.

Πειραιώς Σεραφείμ: ''Σχισματικοί οι ιερείς που είναι κατά του εμβολίου'' σχετικά https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/46534-peiraios-serafeim-sxismatikoi-oi-iereis-pou-einai-kata-tou-emvoliou

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ότι η  κάτωθι επισήμανση του σεβασμιότατου αφορά όλους μας: 

«Όσοι μπαίνουν στον ναό έχουν τεράστια προσωπική ευθύνη. Δεν μπορείς να είσαι ασθενής και να μπεις σε έναν χώρο λατρείας, συναθροίσεως, διότι τότε διασπείρεις μια νόσο και γίνεσαι εγκληματίας και φονεύς»

ΚΑΙ ΕΔΩ λέμε εμείς ότι αυτή η ευθύνη αφορά ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους καθότι και οι δεύτεροι νοσούν και διασπείρουν.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΜΜΜ όπου και οι αποστάσεις  ασφαλείας  εκμηδενίζονται; ρωτάμε

Πρέπει να γίνουν τελικά πολλά χειροπιαστά ΘΑΥΜΑΤΑ για να πιστέψουμε στην "υγειονομική - πνευματική απολύμανση"  που γίνεται με την ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ των ΑΓΙΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ  και των ΙΕΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ μας και φυσικά με τα ΜΥΣΤΗΡΙΑ της Εκκλησίας μας.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας